Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για τη Δευτέρα (10/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για τη Δευτέρα (10/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (10/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (10/6/19). κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: οι εραστές:  Η αποφασιστικότητά σας, σε συγχρονισμό με την αναζήτηση μεγαλύτερης σύνδεσης με τον εραστή σας, θα φέρει ευτυχία και γαλήνη στη σχέση σας. Η αγάπη σας θα είναι πολύ δυνατή και θα θέλετε ν’ αφιερώσετε χρόνο μόνο για σας τους δύο. Τίποτα δεν θα μπορέσει να χαλάσει, την απόλυτη ευδαιμονία σας.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). κάρτα ταρώ: η δικαιοσύνη: Μπορεί να αρνείστε πως η σχέση σας είναι κάτι περισσότερο από αυτό που πραγματικά είναι. Δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι δεν υπάρχει αγάπη μεταξύ σας πια, επειδή δεν θέλετε να είστε μόνοι. Αλλά μην μένετε σε μια άθλια κατάσταση επειδή δεν αγαπάτε τη μοναξιά. Σύντομα θα βρείτε κάποιο άτομο, με το οποίο θα μπορείτε να ζήσετε ευτυχισμένοι.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης. Ίσως νιώθετε παγιδευμένοι από τα όρια της σχέσης σας. Παρόλο που προσαρμόζεστε γρήγορα στις νέες συνθήκες, δεν είστε ευτυχισμένοι. Ίσως θελήσετε να κάνετε μια συζήτηση γι’ αυτό με το σύντροφό σας. Δεν θέλετε να πάρετε τον έλεγχο, αλλά δεν θέλετε ούτε το ταίρι σας να έχει όλη τη δύναμη. Μόλις ανακτήσετε κάποια δύναμη, θα διαπιστώσετε ότι το άγχος σας θα μειωθεί πολύ.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας: Επειδή είστε συναισθηματικά πολύ ευαίσθητοι και δεν θέλετε να βλάψετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας, βάζετε τον εαυτό σας πάντα τελευταίο. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για τη σχέση σας και να αποκτήσετε ισότητα με το ταίρι σας. Μόλις αποκτήσετε κάποιο έλεγχο στη σχέση σας και αναλάβετε ο καθένας τα καθήκοντά του, θα διαπιστώσετε ότι θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι στη σχέση σας.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα: Είστε έτοιμοι να γίνετε γονείς. Θέλετε με το σύντροφό σας, να ξεκινήσετε οικογένεια. Θα είστε καλοί γονείς,. επειδή μπορείτε να λύνετε αρκετά γρήγορα διάφορα προβλήματα και ποτέ δεν θα διστάσετε να πάρετε τον έλεγχο. Αγκαλιάστε τη μητρότητα, γιατί σας ταιριάζει.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ : η εγκράτεια: Κάτι σας δημιουργεί μεγάλο άγχος, στη σχέση σας. Ίσως να έχετε συνειδητοποιήσει την πορεία της, ή δεν γνωρίζετε καν, αν θα συνεχίσετε να είστε μαζί. Με αυτή την έλλειψη μακροπρόθεσμων στόχων για τη σχέση σας, θυμηθείτε να είστε ανοιχτοί με τον σύντροφό σας γιατί θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας και θα εξαφανιστεί το άγχος που νιώθετε τώρα.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : ο πύργος: Θα περάσετε μια δύσκολη στιγμή στη σχέση σας. Θα δυσκολευτείτε σκληρά να συζητήσετε το θεμέλιο της σχέσης σας με το ταίρι σας. Και θα περάσετε δύσκολες στιγμές, εκφράζοντας τις ανησυχίες σας ή τι πρέπει να αλλάξετε, ώστε η σχέση σας να μπορέσει να προχωρήσει. Μπορεί να είναι δύσκολο να παραβιάσετε το θέμα, αλλά θα νιώσετε πολύ καλύτερα και θα έχετε μια καλύτερη βάση για να συνεχίσετε τη σχέση σας.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου).κάρτα ταρώ : ο ερημίτης: Τα συναισθήματά σας ελέγχονται από τις ορμόνες σας. Πρέπει να σκεφτείτε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο μακριά από αυτό που προκαλεί το συναισθηματικό σας χάος. Μπορεί να θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας επειδή αρχίζετε να χάνετε την ήρεμη ψυχραιμία σας. Σήμερα, θα μπορέσετε να αναζωογοννηθείτε και να ανακτήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης:  Τί ακριβώς σημαίνει παράδοση? Μπορεί να αισθάνεστε ότι η διαδρομή και οι εμπειρίες σας στη ζωή, προκλήθηκαν από προσδοκίες…. ανεξαρτήτως του τρόπου, που το έκαναν. Το σπάσιμο από ένα μοτίβο είναι κάτι που θα το απολαύσετε σήμερα. Σας αρέσει να ζείτε τη ζωή στον ήχο του δικού σας τυμπάνου, ούτως ή άλλως!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης: Απολαμβάνετε όλη την οικειότητα που έχετε αυτή την όμορφη χρονική περίοδο. Δημιουργείτε αναμνήσεις και απολαμβάνετε να περνάτε χρόνο με το σύντροφό σας, κάτι που θα σας αφήνει όμορφα συναισθήματα, όταν θα περνάτε δύσκολες στιγμές. Πάντα να θυμάστε αυτές τις καλές στιγμές που έχετε έτσι ώστε όταν θα ζείτε κάποιες δύσκολες καταστάσεις στο μέλλον, θα είστε σε θέση να θυμάστε γιατί αγαπάτε ο ένας τον άλλον και θα έχετε έναν στόχο να επιστρέψετε στην κορυφή του τροχού.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα: Νιώθετε πως έχετε χάσει όλη τη θέλησή σας. Μπορεί να παραμελείτε τα οικογενειακά σας καθήκοντα και να μην κάνετε καμιά κίνηση για να φροντίσετε την οικογένειά σας. Οι καλές σας προθέσεις είναι μάταιες και τους τρελαίνουν. Θυμηθείτε, αν μπορέσετε να εξομαλύνετε την συναισθηματική σας κατάσταση, θα επιστρέψει η οικογενειακή σας δυναμική.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη: Μπορεί να έχετε κολλήσει, σε μια σχέση που δεν θέλετε. Επειδή φοβάστε ότι είστε μόνοι, αφήνετε τον εαυτό σας να πιέζεται, κάτι που δεν είναι σωστό. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, και αν προτιμάτε να μείνετε μόνοι σας, μπορεί να σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Τότε θα είστε σε θέση να φροντίσετε τον εαυτό σας και να βρείτε την αδελφή ψυχή σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments