Αθλητισμός

Φάνης Γκέκας: Απίστευτη αποκάλυψη για Ρεάλ Μαδρίτης – “Ναι μου είχε κάνει κρούση”

Φάνης Γκέκας: Απίστευτη αποκάλυψη για Ρεάλ Μαδρίτης – “Ναι μου είχε κάνει κρούση”
Ο Φάνης Γκέκας με συνέντευξή του αποκάλυψε πως η Ρεάλ Μαδρίτης τον είχε προσεγγίσει όταν αγωνιζόταν στη Λεβερκούζεν.

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Φάνης Γκέκας, σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα sport24.gr. Ο παλαίμαχος επιθετικός, με σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανέφερε πως του είχε γίνει κρούση από τη Ρεάλ Μαδρίτης όταν ήταν στη Bundesliga.

Συγκεκριμένα ανέφερε.

“Ναι, είχε γίνει μία κρούση από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήμουν πρώτος σκόρερ στο πρώτο μισό της σεζόν στην Bundesliga και είχε γίνει μία διερευνητική επαφή μεταξύ του Ζοζέ Μουρίνιο και του μάνατζέρ μου, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε, καθώς προτιμήθηκε ο Αντεμπαγιόρ. Προφανώς και μόνο το γεγονός πως μπήκα σε τέτοια σύγκριση, είναι άκρως τιμητικό για την καριέρα μου”.

Σε άλλο απόσπασμα ο Γκέκας είπε: “Να σου πω την αλήθεια δεν σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν υπήρξαν κρούσεις από ελληνικούς συλλόγους για να επιστρέψω διότι είχα ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμώ να ξαναπαίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν άφησα πολλά περιθώρια για να με πλησιάσουν. Ούτως ή άλλως το κασέ μου στο εξωτερικό ήταν δυσβάσταχτο για τις ελληνικές ομάδες”.

Και πρόσθεσε πως “νομίζω πως το εξωτερικό με βοήθησε να δω διαφορετικά το ποδόσφαιρο και να γίνω πιο επαγγελματίας. Το στυλ που δουλεύουν οι Γερμανοί ήταν σχολείο για εμένα και με βελτίωσε τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο κι ως άνθρωπο”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments