Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Πένθος στην οικογένεια του διεθνή γκαρντ – Πέθανε ο πατέρας του

Κώστας Σλούκας: Πένθος στην οικογένεια του διεθνή γκαρντ – Πέθανε ο πατέρας του
Ο πατέρας του Κώστα Σλούκα έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του Κώστα Σλούκα, καθώς το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουνίου 2019 έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Ιωάννης Σλούκας. Ο πατέρας του 29χρονου άσου τον τελευταίο καιρό έδινε μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Την Τρίτη άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας στεναχώρια στους φίλους και τους συγγενείς του. Τα δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε η Φενερμπαχτσέ μέσα από τον λογαριασμό της στα social media, με την τούρκικη ομάδα να εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Σλούκα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ώρα που συνέβη το δυσάρεστο γεγονός ο Έλληνας γκαρντ αγωνιζόταν στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος απέναντι στην Αναντολού Εφές και ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Τα συλλυπητήρια του Ολυμπιακού στον Σλούκα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οικογένεια του Κώστα Σλούκα για την απώλεια του πατέρα του.

Αναντολού Εφές: «Συλλυπητήρια Κώστα…»

Η Εφές εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του πατέρα του Κώστα Σλούκα: «Δυστυχώς ενημερωθήκαμε για τον θάνατο πατέρα του Κώστα Σλούκα της Φενέρμπαχτσε. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του και ειδικά στον Κώστα…»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments