Αθλητισμός

Ραζβάν Λουτσέσκου: Δημοσιεύματα στην Ουκρανία για ζεστό ενδιαφέρον της Σαχτάρ

Ραζβάν Λουτσέσκου: Δημοσιεύματα στην Ουκρανία για ζεστό ενδιαφέρον της Σαχτάρ
Δημοσίευμα... βόμβα από την Ουκρανία για ενδιαφέρον της Σαχτάρ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δημιουργήσει ένα όνομα που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει σε συλλόγους. Και κυρίως σε συλλόγους σε χώρες που έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία ο πατέρας του, Μιρτσέα. Ένα δημοσίευμα από την Ουκρανία ήρθε να βάλει… φωτιά, αφού σύμφωνα με αυτό η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει σε περίοπτη θέση το όνομα του προπονητή του ΠΑΟΚ.

“Υπήρξε και η πληροφορία πως ο Λουτσέσκου θα μπορούσε να αναλάβει τους πρωταθλητές της Ουκρανίας. Και όχι δεν αναφερόμαστε στον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας του κλαμπ, Μίρτσεα, αλλά στον γιο του, Ραζβάν. Ο 50χρονος τεχνικός πραγματοποίησε μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν στον ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του νταμπλ”, αναφέρει δημοσίευμα στην Ουκρανία, που προσθέτει πως είναι πιθανό να πάνε πατέρας και γιος… πακέτο.

“Δεν αποκλείεται σαν ενδεχόμενο να έρθουν και οι δύο: Ο πρεσβύτερος για να αναλάβει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και ο νεότερος ως προπονητής”. Το δημοσίευμα αυτό έρχεται ως συνέχεια των δημοσιευμάτων από την Τουρκία, που ήθελαν συλλόγους της χώρας να ενδιαφέρονται για τον Λουτσέσκου.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς και το γεγονός πως ο Λουτσέσκου έχει κάνει σαφές σε όλους τους τόνους πως το μέλλον του βρίσκεται στον ΠΑΟΚ και σε πιθανότητα… αποχώρησης, ο πρώτος που θα ενημερωθεί θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης με τον οποίο θα συζητήσει κάθε προοπτική.

Από την άλλη πλευρά, φαντάζει λογικό το όνομα Λουτσέσκου να… πουλάει -ειδικά σε επίπεδο φημών- δεδομένου πως ο 50χρονος τεχνικός έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του με την πορεία που πραγματοποιεί στο τιμόνι του ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments