Μedia

ΕΡΤ: Η «συγγνώμη» για Τσίπρα και η παραδοχή πως θα το ξανά έκανε

ΕΡΤ: Η «συγγνώμη» για Τσίπρα και η παραδοχή πως θα το ξανά έκανε
Η Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για «μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής για τη δημόσια τηλεόραση» και η ΕΡΤ απάντησε.

Δριμεία κριτική άσκησε η Νέα Δημοκρατία στην ΕΡΤ για την επιλογή της να μεταδώσει την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία αντί για το κεντρικό δελτίο.

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής.

Ώρες μετά η διοίκηση της ΕΡΤ απάντησε λέγοντας ότι θα συνεχίσει την ίδια τακτική σε ό,τι έχει να κάνει με ομιλίες – πρωτοβουλίες πολιτικών αρχηγών που γίνονται κατά την διάρκεια του δελτίου και για το τέλος εξέφρασε την … λύπη της που εξαιτίας της συγκεκριμένης σπουδής της δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας.

Αναλυτικά από το Ραδιομέγαρο τονίστηκε ότι:

«Το χθεσινό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της ΕΡΤ πρόβαλε πολιτική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού και σειράς Υπουργών, όπως πάντα και παραδοσιακά γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τον Πρωθυπουργό όσο και για τους αρχηγούς άλλων κομμάτων, σε εκδηλώσεις που διεξάγονται κατά τη διάρκεια του δελτίου Ειδήσεων.

Δεν πρόβαλε όμως με τα ανάλογα ρεπορτάζ τις λοιπές ειδήσεις της ημέρας, περιλαμβανόμενης της είδησης για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Αυτό ήταν λάθος και η Διοίκηση της ΕΡΤ λυπάται για αυτό».

Διαβάστε Eπίσης

Εκλογές 2019 – Νέα Δημοκρατία: «Ο Τσίπρας είναι επίσημα πια απερχόμενος πρωθυπουργός»

Εκλογές 2019: Το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι