Video

Γιάννα Ρέντεση: “Είμαι 40αρα αλλά νιώθω 18 χρονών”

Γιάννα Ρέντεση: “Είμαι 40αρα αλλά νιώθω 18 χρονών”
«Έχω χάσει τουλάχιστον 45 κιλά και το λέω για πρώτη φορά, είχα φτάσει 120 κιλά» αποκάλυψε η πρωην παίκτρια του MasterChef, Γιάννα Ρέντεση.

Συνέντευξη στον Γιώργο Κρικοριάν, για την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” παραχώρησε η Γιάννα Ρέντεση, την οποία όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef. Η πρώην παίκτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. «Στις εκλογές δε με ενδιέφερε να εκλεγώ. Έχω πιάσει και δουλειά και δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Πήρα ψήφους, αλλά δεν έχω κοιτάξει και πόσες έχω πάρει», δήλωσε.

«Αν είναι δυνατόν να φορούσα στο MasterChef φόρεμα. Δεν τα φορούσα σε άλλες περιπτώσεις, θα φορούσα εκεί; Στις εκλογές δεν με ενδιέφερε να βγω. Έχω πιάσει δουλειά και δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Από δουλειά είμαι πολύ ευχαριστημένη, το MasterChef μου έκανε καλό. Είμαι βοηθός σεφ σε κουζίνα ξενοδοχείου» τόνισε η πρώην παίκτρια του MasterChef.

«Ποια ηλικία; Είπα τι είναι η 40άρα και το δηλώνω και το ξαναλέω, ότι η 40αρα είναι 18αρα γκόμενα με 22 χρόνια εμπειρία. Μπροστά σε μένα δεν βάζω 20αρα και δεν το λέω υποτιμητικά. Είμαι 40αρα αλλά νιώθω σαν να είμαι 15-18 χρονών. Έχω χάσει τουλάχιστον 45 κιλά και το λέω για πρώτη φορά, είχα φτάσει 120 κιλά», είπε μεταξύ άλλων η Γιάννα Ρέντεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments