Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Τρίτη (11/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Τρίτη (11/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (11/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (11/6/19). Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος: Σήμερα, σκεφτείτε τα θετικά, καθώς αντιμετωπίζετε όλα όσα πρέπει να κάνετε. Το φως βρίσκεται στο τέλος της σήραγγας. Περιμένετε… θα έρθει σύντομα!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης: Μπορεί να μην έχετε όλες τις απαντήσεις για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Η ευκαιρία να ζήσετε, είναι εδώ και τώρα. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ημέρα και εστιάστε σ’ αυτόν που αγαπάτε.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). Κάρτα ταρώ : ο ήλιος: Να είστε αποφασισμένοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες σήμερα και να γίνετε το αφεντικό του μέλλοντος. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε αλλαγές, αλλά ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Κάρτα ταρώ : το αστέρι: Σήμερα θα συζητήσετε για θέματα που απαιτούν την προσοχή σας. Να είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε τις ανάγκες σας και να μην τις κρατήσετε για τον εαυτό σας, από φόβο ότι θα απορριφθούν. Η ημέρα ενδείκνυται για άνοιγμα και ζωντανή διαφάνεια, σε μια συζήτηση με το σύντροφό σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Κάρτα ταρώ: η ιέρεια: Ένα δώρο μπορεί να εμφανιστεί σήμερα. Μπορεί να βρείτε ένα αντικείμενο που κάποτε θεωρήσατε χαμένο ή μια ξεχασμένη ιδέα, να επανεμφανιστεί.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). Κάρτα ταρώ : ο τρελός: Έχετε τη σωστή νοοτροπία για να πετύχετε μερικούς πολύτιμους στόχους. Η σαφήνεια και η αποφασιστικότητα που χρειάζεστε, είναι προσβάσιμες τώρα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). Κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος: Θα αναθεωρήσετε ένα μάθημα ζωής. Πάρτε το χρόνο σας για να απογραφή του χρόνου, των καθηκόντων και της ημερήσιας διάταξης.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). Κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων: Φίλος είναι κάποιος που σας λείπει, όταν δεν είναι τριγύρω. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους, αλλά λαχταράτε ένα άτομο, που το έχετε μέσα στην καρδιά σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων: Η σκληρή δουλειά και η αποφασιστικότητά σας, σήμερα είναι μια πραγματικότητα. Επιτυγχάνετε πολλά και θα δείτε τα ταλέντα σας, να χρησιμοποιούνται για καλό σκοπό.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Κάρτα ταρώ : ιππότης των ράβδων: Πάρτε ένα καλό βιβλίο και ζήστε νοερά μια περιπέτεια. Εξερευνήστε τον κόσμο με ανοιχτό μυαλό. Διασκεδάστε και μην καθίσετε στο σπίτι…. εκτός αν το χρειάζεστε απολύτως.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Κάρτα ταρώ : το αστέρι: Το να μοιράζεστε κάτι ξεχωριστό με ένα άλλο άτομο είναι πάντα μια απόλαυση. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε πιο ευτυχισμένοι παρέα μ’ ένα καλό φίλο! Ή το σύντροφό σας, με τον οποίο μπορείτε να κάνετε πράγματα που αγαπάτε και οι δύο…..και δείχνουν την αγάπη σας.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων: Ο έρωτας σας κάνει και λάμπετε σήμερα. Και ίσως προσελκύσει ευκαιρίες για πράγματα που θέλετε να ζήσετε μαζί με το σύντροφό σας, με ένα καινούργιο τρόπο. Δείτε την ομορφιά της αγάπης σας και χαμογελάστε.

Πηγή: astro-live.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments