Αυτοκίνητο

Mazda 3: Το αυτοκίνητο με τεχνολογία Skyactiv-X που εξοικονομεί καύσιμο

Mazda 3: Το αυτοκίνητο με τεχνολογία Skyactiv-X που εξοικονομεί καύσιμο
Η Mazda, άνοιξε την λίστα των παραγγελιών για το Mazda Σειράς 3, ένα όχημα εξοπλισμένο με τεχνολογία Skyactiv-X, που εξοικονομεί καύσιμο. Οι πρώτες παραδόσεις στην Ευρώπη για το Mazda 3 με Skyactiv-X, είναι προγραμματισμένες για τον Σεπτέμβριο, αναφέρει το Automotive News Europe.

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης 2.0 που διαθέτει το Mazda Σειράς 3, προσφέρει ισχύ 180 ίππων και ροπή 22,4 χλγμ. Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κυμαίνονται από 122 έως 157 γραμ./χλμ., σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο δοκιμών οχημάτων WLTP. Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για μείωση 5%-10% σε σχέση με τον κανονικό βενζινοκινητήρα της Mazda 3, ανάλογα με το στιλ του αμαξώματος, το κιβώτιο ταχυτήτων και τη διάμετρο του τροχού.

Το Mazda 3 με Skyactiv-X πωλείται σε υψηλότερη τιμή από τις συμβατικές εκδόσεις του αυτοκινήτου. Οι τιμές για το Mazda 3 με το Skyactiv-X ξεκινούν από τα 26.790 ευρώ στη Γερμανία. Οι τιμές για τις συμβατικές εκδόσεις βενζίνης 2.0 ξεκινούν από τα 23.290 ευρώ.

Η Mazda 3 της τέταρτης γενιάς κυκλοφορεί στην Ευρώπη με τις εξής επιλογές: με βενζινοκινητήρα 2.0 ισχύος 122 ίππων ήπιο υβριδικό σύστημα 24 volt και με κινητήρα ντίζελ 1.6 απόδοσης 116 ίππων. Η τεχνολογία Skyactiv-X είναι διαθέσιμη στο Mazda 3, στις εκδόσεις hatchback και sedan, με αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων είτε χειροκίνητο κιβώτιο επίσης έξι ταχυτήτων.

Η τεχνολογία Skyactiv-X θα είναι διαθέσιμη και στο crossover CX-30 που παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments