Ελλάδα

Πανελλήνιες 2019: Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σήμερα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2019: Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σήμερα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ
Συνεχίζονται οι Πανελλήνιες 2019, με εξετάσεις στα μαθήματα της Ιστορίας, Φυσικής και Ανάπτυξης Εφαρμογών για τους υποψηφίους των ΓΕΛ.

Πανελλήνιες 2019: Εξετάσεων συνέχεια για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, οι οποίοι σήμερα, Τετάρτη, θα εξεταστούν στα μαθήματα προσανατολισμού. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία, οι υποψήφιοι της ΟΠ Θετικών Σπουδών στη Φυσική και οι υποψήφιοι της ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Τη Δευτέρα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν και πάλι σε μαθήματα προσανατολισμού, στα Αρχαία και τα Μαθηματικά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εκπαιδευτικών, τα θέματα των Αρχαίων κρίθηκαν βατά, με τους καλά προετοιμασμένους υποψηφίους να μην έχουν προβλήματα στη διεκπεραίωσή τους. Αντίθετα, τα θέματα των Μαθηματικών, κρίθηκαν απαιτητικά για ακόμη μία χρονιά.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, οι οποίοι από χθες, Τρίτη 11 Ιουνίου, εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας, θα επιστρέψουν την Πέμπτη στα εξεταστικά κέντρα. Συγκεκριμένα, αύριο, 13/6  θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία, Ηλεκτροτεχνία, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.

Πανελλήνιες 2019: Το υπόλοιπο πρόγραμμα σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

ΓΕΛ 14 Ιουνίου: Λατινικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) 18 Ιουνίου: οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα της Βιολογίας (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας).

ΕΠΑΛ

15 Ιουνίου: Αρχες Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ.) – Δίκτυα Υπολογιστών / Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών (ν.4473) – Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνεις Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογες – Αρχές Βιολογικής Γεωργίας – Μηχανές Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ)/ Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) (ν.4473) 19 Ιουνίου: Ναυτικές μηχανές/μηχανές πλοίου ΙΙ (ν.4473) – υγιεινή – στοιχειά σχεδιασμού κεντρικών θερμάνσεων – ηλεκτρικές μηχανές – ψηφιακά συστήματα 20 Ιουνίου: Τεχνολογία υλικών – οικοδομική – στοιχεία ψύξης-κλιματισμου – κινητήρες αεροσκαφών / κινητήρες αεροσκαφών ΙΙ (ν.4473)

Ειδικά μαθήματα

Στις 21/6 οι εξετάσεις στα Αγγλικά

Στις 22/6 οι εξετάσεις των Γερμανικών και των Ισπανικών Στις 24/6 οι εξετάσεις στο ελεύθερο σχέδιο Στις 25/6 οι εξετάσεις στο γραμμικό σχέδιο Στις 26/6 οι εξετάσεις των Γαλλικών Στις 2/7 οι εξετάσεις των Ιταλικών

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments