Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Εκλογές 2019: Ο Βαρουφάκης απαντά στα σενάρια συνεργασίας με Κοτζιά
Εκλογές 2019: Ο Βαρουφάκης απαντά στα σενάρια συνεργασίας με Κοτζιά | Pagenews.gr
Pagenews Team

Σε πλήρη διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Νίκο Κοτζιά να συνεργάζεται στις επικείμενες εκλογές 2019 με το Μέρα 25 προχώρησε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο κ. Βαρουφάκης τονίζει σε ανάρτησή του, ότι έχει να μιλήσει με το Νίκο Κοτζιά από τότε που παραιτήθηκε από υπουργός Οικονομικών, δηλαδή από τον Ιούλιο του 2015, επισημαίνοντας ότι «δεν έχουμε μιλήσει ούτε τηλεφωνικά».

«Μια συμβουλή προς δημοσιογράφους έτοιμους να εκτεθούν. Με τον Νίκο Κοτζιά δεν έχουμε μιλήσει (ούτε τηλεφωνικά καν) από τότε που παραιτήθηκα από το ΥπΟικ. Τελεία. Παύλα. Καλησπέρα».

Άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς είχε δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν θα επιδιώξει συνεργασίες με πολιτικές κινήσεις στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, αλλά συνεργασίες με πρόσωπα. Όπως είχε χαρακτηριστικά αναφέρει σε επικοινωνία του με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84», τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ενδεχόμενη συνεργασία της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο κ. Κοτζιάς χρησιμοποίησε, μάλιστα, τη λέξη «αθλιότητες».

Ετικέτες: 
2019