Video

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκαλύπτεται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκαλύπτεται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» και μιλάει για όλους και για όλα.

Στην εκπομπή «The 2Night Show» και την Γρηγόρη Αρναούτογλου βρίσκεται καλεσμένη σήμερα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor μιλάει για όλα και κυρίως για τον έρωτα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την καθημερινότητα τους. Εξηγεί γιατί δεν τη συμπαθούσε η Ναταλία Γερμανού και αποκαλύπτει πως λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ τους. Πως θα αντιδράσει άραγε, όταν ο Γρηγόρης θα προσπαθήσει να τη φέρει αντιμέτωπη με μία της φοβία;

Δείτε το trailer από το σημερινό «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Μαΐου 1987. Εργάζεται ως δημοσιογράφος – αθλητικογράφος. Εκτός από την κολύμβηση και το στίχο με τα οποία έχει ασχοληθεί, της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως αυτός ο χορός είναι τρόπος ζωής και την αφήνει να εκφραστεί ελεύθερα. Η δημοσιογράφος αγαπάει τα ταξίδια, τη μαγειρική και είναι σπιτόγατος. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dance.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησε το 2005 ως ραδιοφωνική παραγωγός από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Έχει την «Rad Polewear» που είναι εταιρία με αθλητικά ρούχα. Τα ρούχα τα σχεδιάζει η ίδια και έμπνευσή της γι’ αυτό είναι το pole dance. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor 1 του ΣΚΑΪ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments