Video

Τρύφωνας Σαμαράς: «Ξεσηκώνει» τους πάντες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)

Τρύφωνας Σαμαράς: «Ξεσηκώνει» τους πάντες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)
Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρίσκεται καλεσμένος στο «The 2Night Show» με την Γρηγόρη Αρναούτογλου και παρουσιάζει το νέο του... τραγούδι με τίτλο «It’s amazing, fantastic».

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show» βρίσκεται καλεσμένος ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο ίδιος θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην εν λόγω εκπομπή όπου και θα «ξεσηκώσει» το κοινό με την παρουσία του. Ερμηνεύει, με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει, το νέο του τραγούδι «It’s amazing, fantastic», το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι μία από τις επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού. Ο τίτλος του τραγουδιού έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο.

Δείτε το trailer από την εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Τρύφωνας Σαμαράς

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι καταξιωμένος hair stylist και καταφέρνει πάντα να βρίσκεται στο προσκήνιο. Γεννήθηκε στην Αθήνα, στον Άγιο Δημήτριο και έχει έναν αδελφό, το Γιώργο, ο οποίος είναι δύο χρόνια μικρότερος του. Η μητέρα του ήταν κομμώτρια γεγονός που προφανώς τον επηρέασε. Αρχικά ήθελε να γίνει ή μοντέλο ή ηθοποιός και έχει κάνει και φωτογραφήσεις ως μοντέλο και ταινίες. Τελικά όμως έγινε κομμωτής, ο Γιάννης Καζανίδης είναι αυτός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ξεκίνημα της καριέρας του η οποία εκτοξεύτηκε πολύ γρήγορα.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1990 και το 1995 ήταν ο νούμερο ένα κομμωτής της Ελλάδας. Πέρα από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας σόουμπιζ έχει χτενίσει και πολλές ξένες διάσημες όπως την Naomi Campbell, τη Carla Bruni,την Kate Moss και την Monica Belluci. Το 1995 ξεκίνησε να κάνει το δικό του ημερολόγια με πολλές διάσημες να ποζάρουν και το συνέχισε για τα επόμενα 16 χρόνια μέχρι το 2011. Το 2007 συμμετέχει στο τηλεπαιχνίδι Wipe Out αλλά και στο Black Out όπου οι εμφανίσεις του σημειώνουν τεράστια επιτυχία, έτσι είναι ανάμεσα στους επώνυμους που συμμετέχουν στο Dancing With the Stars2. Μέσα από αυτή του τη συμμετοχή γίνεται ιδιαίτερα αγαπητός. Στη συνέχεια συμμετέχει στην εκπομπή του ΑNT1, FAB5 . Έχει συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία στην θεατρική παράσταση Σεσουάρ για δολοφόνους και έχει κάνει και το δικό του stand up comedy στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments