Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πήγε για να της φτιάξει το κλιματιστικό και την σκότωσε

Θεσσαλονίκη: Πήγε για να της φτιάξει το κλιματιστικό και την σκότωσε
Εξιχνιάστηκε το έγκλημα με την δολοφονία της 63χρονης μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Τις τελευταίες ώρες η Θεσσαλονίκη παρακολουθούσε συγκλονισμένη την υπόθεση δολοφονίας μιας 63χρονης. Η κόρη του θύματος την είχε βρει νεκρή μέσα στο σπίτι της σε ένα λουτρό αίματος. Οι αστυνομικές αρχές έκαναν έρευνα και τελικά βρήκαν τον ένοχο. Αυτός είναι ένας 31χρονος ψυκτικός Ελληνικής καταγωγής που είχε βρεθεί στο διαμέρισμα της 63χρονης για να της κάνει κάποιες επισκευές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αφορμή με τη γυναίκα και τότε της επιτέθηκε με αντικείμενο στο κεφάλι, πιθανότατα σφυρί, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ψυκτικός έχει ομολογήσει το έγκλημα και εντός της ημέρας, αναμένεται να αποσαφηνίσει στους αστυνομικούς, τα αίτια που όπλισαν τα χέρια του.

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα οδήγησαν από την πρώτη στιγμή τις διωκτικές Αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας.Οι αστυνομικές έρευνες στράφηκαν στο περιβάλλον της, καθώς είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού ο χώρος δεν βρέθηκε παραβιασμένος. Η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να προχωρήσει εντός της ημέρας σε επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Η άτυχη 63χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι της στην οδό Πασαλίδη, από την κόρη της, η οποία την έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Έτσι αποφάσισε να πάει στο σπίτι να δει τι συμβαίνει και είδε την μητέρα της νεκρή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments