Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (14/6/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (14/6/19)
Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή (14/6/19).

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή (14/6/19). Κριός: Επιστρέφετε με ορμή στα επαγγελματικά σας σχέδια, αγαπητοί Κριοί! Τώρα μπορείτε να τα βάλετε σε αίσια πορεία, χάρη σε μια απαιτητική αντίθεση ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην το παρακάνετε με τους πειραματισμούς. Δεν χρειάζεται να μετατρέψετε μια απλή διαδικασία σε περίπλοκη περιπέτεια. Αρκεστείτε στις δικές σας δυνάμεις και επιστρατεύστε την πραγματιστική οπτική σας. Φροντίστε να έχετε συνειδητά διαχωρισμένα τα προσωπικά από τα επαγγελματικά σας θέματα. Σας αναμένουν εξαιρετικά αποτελέσματα και πιο γρήγορη άφιξή σας στη γραμμή τερματισμού!

Ταύρος: Δεν είστε από αυτούς που τα παρατάνε όταν ακούν αρνήσεις, αγαπητοί Ταύροι. Ωστόσο, σήμερα μπορεί να είναι κάπως θολά τα κοινωνικά μηνύματα και να σας προβληματίζουν. Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση ανάμεσα στον ορμητικό Άρη και τον συντηρητικό Κρόνο. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μειώσετε λίγο την ταχύτητα των εκδηλώσεών σας, να «διαβάζετε» πρώτα τον χώρο αντί να κινήστε αυθόρμητα. Η αποφασιστικότητα είναι καλή, αρκεί να συνάδει με τον χρόνο που χρειάζονται και οι άλλοι για να σας ακολουθήσουν. Δώστε αυτό το περιθώριο σε πρόσωπα και πράγματα, αφήστε τα να ωριμάσουν λίγο!

Δίδυμοι: Μήπως τα οικονομικά σας δεν είναι όσο πρέπει εξισορροπημένα, αγαπητοί Δίδυμοι; Επί αυτού σας προειδοποιεί μια αντίθεση του έντονου Άρη με τον αυστηρό Κρόνο. Για να αποφύγετε μελλοντικές πιέσεις, επιθεωρήστε τις τραπεζικές καταστάσεις και αναζητήστε σημεία που μπορούν να βελτιωθούν. Ας στερηθείτε για λίγο κάποιες εξόδους ή αγορές επώνυμων ειδών… Μια δημιουργική περικοπή έχει τη δυναμική να σας εκπλήξει ευχάριστα πολύ σύντομα. Έτσι θα επιστρέψετε στις απολαύσεις, με περισσότερη άνεση!

Καρκίνος: Μήπως το έχετε παρακάνει με την προσοχή στον εαυτό σας και μόνο τελευταία, αγαπητοί Καρκίνοι; Αν νιώθετε μοναξιά, μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν κινήσεις προσέγγισης. Ο ατρόμητος Άρης από το ζώδιό σας, συγκρούεται με τον κάθετο Κρόνο στη ζώνη των σχέσεών σας. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, πρέπει να ακούσετε όσα σας ξεκαθαρίζουν τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος! Τα όρια και οι προσδοκίες σας χρειάζονται επανεξέταση. Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και δράματα, αναζητήστε τρόπους να διορθώσετε τις προβληματικές σχέσεις.

Λέων: Απαλλαγείτε πια από τον ρόλο του μάρτυρα, αγαπητοί Λέοντες! Αφού βλέπετε ποιοι τομείς της ζωής σας δεν σας ευχαριστούν, έχει φτάσει η στιγμή να τους αλλάξετε. Αυτό ορίζει μια αντίθεση ανάμεσα στον έντονο Άρη και τον νηφάλιο Κρόνο. Είναι καιρός να βάλετε όρια στις απαιτήσεις των άλλων από εσάς, προκειμένου να πάρετε και πάλι τα ηνία της καθημερινότητάς σας. Αν η πίεση είναι μεγάλη, προτιμήστε να μιλήσετε με έναν ειδικό σύμβουλο και όχι με τους φίλους σας. Η συνειδητοποίηση των προβληματικών σημείων, είναι το πρώτο βήμα για την εξομάλυνσή τους!

Παρθένος: Μειώστε λίγο την ταχύτητά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο άοκνος Άρης κεντρίζει τη δίψα σας για περιπέτεια… Αλλά ο σταθερός Κρόνος σας συστήνει να προσγειωθείτε ξανά στις επίγειες υποχρεώσεις σας. Αντιμετωπίστε αυτή την μικρή ανάπαυλα από τα όνειρα, ως μια ευτυχή συγκυρία. Το παρακάνατε με την προσφορά από καλή διάθεση, γι’ αυτό νιώθετε εξαντλημένοι. Η στήριξη και η κατανόηση είναι στοιχεία που ενισχύουν τους σημαντικούς σας δεσμούς… Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πραγματοποιείτε κάθε απαίτηση των άλλων. Χρειάζεται να βρείτε τη χρυσή τομή ισορροπίας μαζί τους!

Ζυγός: Μην αναλύετε υπερβολικά τα πάντα, αγαπητοί Ζυγοί! Η εμμονή σας με την τελειότητα μπορεί να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα: Αν και είναι συναρπαστική, είναι επίσης εξαιρετικά απαιτητική. Μια αντίθεση του Άρη με τον αυστηρό Κρόνο στον 4ο Οίκο σας της φροντίδας, απαιτεί ένα διάλειμμα. Ένα χαλαρωτικό μασάζ, η γιόγκα, μια φιλική συνάντηση θα κάνει θαύματα στην ψυχολογία σας. Το σύμπαν θα σας αποκαλύψει ένα καινούργιο αποδοτικό μονοπάτι, μόλις ανακτήσετε τις δυνάμεις και τη δημιουργικότητά σας!

Σκορπιός: Προσέξτε τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια αντίθεση του επιθετικού Άρη με τον άτεγκτο Κρόνο, κεντρίζει τη ζώνη σας της επικοινωνίας σας. Ακόμα και μια φιλική συζήτηση μπορεί να καταλήξει σε καβγά… Εσείς πρέπει να φανείτε πιο ελαστικοί στις προσεγγίσεις σας, αν θέλετε να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Με τη διαίσθησή σας σε έξαρση, θα καταλάβετε πότε πρέπει να κάνετε τις αναγκαίες υποχωρήσεις. Αξιοποιήστε τον δυναμισμό σας για έναν σκοπό που αξίζει, όπως να εξελίξετε σημαντικές συμφωνίες – σε επαγγελματικό ή/και προσωπικό επίπεδο!

Τοξότης: Μήπως νιώθετε οικονομικά παγιδευμένοι, αγαπητοί Τοξότες; Πάντα υπάρχει μια διέξοδος, όταν έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τα δεδομένα σας! Η σύνεση είναι η εντολή της ημέρας, χάρη σε μια αντίθεση ανάμεσα στον επιθετικό Άρη και τον δομημένο Κρόνο. Όσο κι αν σας λαχταράτε κάποιες απολαύσεις, η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να τις πραγματώσετε. Τώρα είναι η ώρα να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας, ώστε να ανταποκρίνεται στα έσοδά σας!

Αιγόκερως: Αγκαλιάστε την αλήθεια σας αλλά με τακτ και ευγένεια, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια αντίθεση του ειλικρινή Άρη με τον Κρόνο των ορίων, φωτίζει τη ζώνη σας των σχέσεων. Η διάθεση για κατανόηση είναι το βασικό σας όπλο για να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο σε αυτό τον τομέα. Έτσι θα μπορείτε να κάνετε κάθε είδους ελιγμούς όπου χρειαστεί. Καθορίστε εξαρχής τις διαθέσεις σας με το ταίρι σας, ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις ή τις υπερβολικές προσδοκίες. Να είστε βέβαιοι ότι αυτή η πρακτική θα αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα α’ αυτά που φαντάζεστε!

Υδροχόος: Έχετε υπερβολικά υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Πρέπει να αναπροσαρμόσετε το φορτωμένο σας πρόγραμμα για να μην εξαντληθείτε. Αυτή την ανάγκη σας τονίζει μια αντίθεση του ευέλικτου Άρη, με τον συγκυβερνήτης σας τον Κρόνο. Θα ανανεώσει τη διάθεσή σας αν μειώσετε την ταχύτητά σας και θωρακιστείτε από την πίεση που σας ασκούν κάποιοι άλλοι… Αναδιοργανώστε τον στενό σας κύκλο, κρατώντας ανθρώπους που είναι υποστηρικτικοί και θετικοί. Αν σε κάτι χρειαστείτε βοήθεια, να τη ζητήσετε από επαγγελματίες!

Ιχθύες: Ώρα για εσωτερική αναδιοργάνωση, αγαπητοί Ιχθύες! Μια αντίθεση του λάγνου Άρη με τον συντηρητικό Κρόνο, σας καλεί να στραφείτε σε όσα σας ευχαριστούν αντί όσων σας θλίβουν. Χρειάζεστε ανανέωση, θετική ενέργεια, καινούργιο περιβάλλον. Μια φορτισμένη συναισθηματικά κατάσταση έχει κάνει τον κύκλο της – και πρέπει να το αποδεχθείτε. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τη ως εξωτερικός παρατηρητής. Κατανοήστε πως ό,τι δεν σας δίνει χαρά, πρέπει να φύγει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments