Video

Survivor spoiler διαρροή 15/6/19: Τραυματισμός παίκτη στο αποψινό επεισόδιο

Survivor spoiler διαρροή 15/6/19: Τραυματισμός παίκτη στο αποψινό επεισόδιο
Survivor spoiler διαρροή 15/6/19: Ο απαιτητικός στίβος μάχης προκάλεσε τον τραυματισμό ενός παίκτη του reality.

Survivor spoiler διαρροή 15/6/19: Τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στα αγωνίσματα ασυλίας στον Άγιο Δομίνικο. Σήμερα οι δυο ομάδες θα δώσουν την πρώτη μεγάλη μάχη για να πάρουν το προβάδισμα. Θυμίζουμε ότι η ασυλία κρίνεται στις δυο νίκες. Σε περίπτωση που οι ομάδες πάρουν από μια, τότε θα γίνει και τρίτο ματς που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάει στο συμβούλιο χωρίς να ψηφίσει.

Η νίκη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας είναι πολύ σημαντική, καθώς αποτελεί το πρώτο βήμα για κάθε ομάδα για να προστατεύσει τους παίκτες της και να μην οδηγηθεί στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα πρέπει να ψηφιστούν κάποιοι προς αποχώρηση.

Ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Απαιτεί μεγάλη ταχύτητα και ικανότητα στο τελικό σημάδι. Ο δύσκολος στίβος έχει ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ο Κυριάκος Πελεκάνος. Μάλιστα το παιχνίδι θα διακοπεί, καθώς ο Κύπριος παίκτης του Survivor 3 φαίνεται να μην μπορεί να συνεχίσει, ενώ στο πλευρό του σπεύδουν για να τον βοηθήσουν οι συμπαίκτες του. Θυμίζουμε ότι πριν λίγους μήνες ο ίδιος παίκτης είχε λιποθυμήσει, καθώς είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση από τα καβούρια που είχε φάει.

Δείτε το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments