Αθλητισμός

Μαουρίτσιο Σάρι: Και επισήμως ο νέος προπονητής της Γιουβέντους

Μαουρίτσιο Σάρι: Και επισήμως ο νέος προπονητής της Γιουβέντους
Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι, με κάθε επισημότητα, ο νέος προπονητής της Γιουβέντους.

Εποχή Μαουρίτσιο Σάρι στη Γιουβέντους. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή το μεσημέρι της Κυριακής. Ο Σάρι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών, έως το 2022.

Ο Σάρι γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1959 στην περιοχή Μπανιόλι της Νάπολης. Ο πατέρας του που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τοσκάνη, επέστρεψε στην περιοχή με την οικογένειά του μετά το τέλος της θητείας του ως εργάτης κατασκευής για την Italsider, μια χαλυβουργική εταιρεία. Ο νέος κόουτς της Γιουβέντους διεύρυνε το χρόνο του ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και τραπεζίτης για την Banca Monte dei Paschi di Siena στην Τοσκάνη.

Το έργο του ως τραπεζίτης τον είδε να ταξιδεύει στην Ευρώπη, που εργαζόταν στο Λονδίνο, στη Ζυρίχη και στο Λουξεμβούργο. Το πρωί συνεργαζόταν με την τράπεζα και το βράδυ, εκπαιδεύτηκε να παίζει σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Το 1999, σε ηλικία 40 ετών, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά του ως τραπεζίτης για να αφιερώσει τον εαυτό του αποκλειστικά στην καριέρα του προπονητή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments