Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Καθοριστικό ραντεβού στην Ισπανία για Τόσκα

ΠΑΟΚ: Καθοριστικό ραντεβού στην Ισπανία για Τόσκα
Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να διατηρήσει τον Άλιν Τόσκα στο ρόστερ του και ήδη έχει προγραμματιστεί καθοριστικό ραντεβού στην Ισπανία για να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις με την Μπέτις.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει να χτίζει το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του φετινού κορμού που έφερε το νταμπλ στη Θεσσαλονίκη. Μέσα σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές βρίσκεται ο Αλίν Τόσκα. Ωστόσο, ο Ρουμάνος μπακ είναι δανεικός από την Ρεάλ Μπέτις και η ρήτρα του είναι μεγάλη. Η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο ίδιος θέλει να παραμείνει στους Θεσσαλονικείς, αλλά οι απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας έχουν δυσκολέψει την περίπτωση του. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Metrosport», στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει η περίπτωση του. Κι αυτό γιατί τότε έχει προγραμματιστεί και θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού στην Ισπανία της Μπέτις με τους εκπροσώπους του Τόσκα.

«Την παραμονή του Αλίν Τόσκα ζήτησε εδώ και καιρό ο Λουτσέσκου όπως είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της “Μ” και ήδη δρομολογούνται οι εξελίξεις προκειμένου να υλοποιηθεί η επιθυμία του προπονητή του ΠΑΟΚ. Οπως είχαμε αναφέρει αναλυτικά και ο Αλίν Τόσκα επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, μετά από τις αναλυτικές συζητήσεις που είχε τόσο με τον Ρουμάνο τεχνικό όσο και τους εκπροσώπους του Δικεφάλου.

Ο Τόσκα έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Ρεάλ Μπέτις έως το καλοκαίρι του 2020. Κατά συνέπεια θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη λύση, προκειμένου να απεγκλωβιστεί από το ρόστερ της Ισπανικής ομάδας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει κάποια αποζημίωση. Και με αυτό τον τρόπο, θα ανοίξει ο δρόμος για την παραμονή του στην Τούμπα. Πως όμως μπορεί να επιτευχθεί μία λύση που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές;

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας έχει προγραμματιστεί και θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού στην Ισπανία. Από την μία πλευρά του “τραπεζιού” θα βρεθούν ο Τόσκα με τους εκπροσώπους του και από την άλλη οι επιτελείς της Ρεάλ Μπέτις. Ο Τόσκα θα ζητήσει να μάθει αρχικά, αν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή της Μπέτις για την νέα περίοδο καθώς έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως και οι επιτελείς της Μπέτις ψάχνουν μία συμβιβαστική λύση για το θέμα. Από την στιγμή που θα ξεκαθαρίσει πως ο Τόσκα δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Μπέτις, τότε θα συζητηθεί η προοπτική της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, πρόωρα και οικονομικά…. Αναίμακτα.

Εφόσον δεχθούν οι Ισπανοί, χωρίς να αξιώσουν κάποιο ποσό ως αποζημίωση, καθώς έχουν σε ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας με τον Τόσκα, τότε ο Ρουμάνος αριστερός αμυντικός άσος θα απελευθερωθεί από την Μπέτις και θα ανοίξει ο δρόμος για να συμφωνήσει εκ νέου με τον ΠΑΟΚ. Αυτή, όπως είπαμε, είναι η επιθυμία τόσο του Λουτσέσκου όσο και του παίκτη. Αν οι Ισπανοί απαιτήσουν χρήματα για να λύσουν την συνεργασία τους με τον Τόσκα, τότε θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση. Ακόμη κι αν χρειαστεί να παραιτηθεί ο παίκτης από κάθε δικαίωμα διεκδίκησης χρημάτων για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο. Κάτι που είναι και το πιο λογικό.

Αυτή την στιγμή δεν τίθεται θέμα να πληρώσει ο ΠΑΟΚ την Μπέτις για να μείνει ελεύθερος, πρόωρα, ο Τόσκα. Εκτιμήσεις προς το παρών δεν μπορούν να γίνουν, καθώς οι εκπρόσωποι της Μπέτις δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους. Επικρατεί όμως η αίσθηση πως από την στιγμή που δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή της Ισπανικής ομάδας, τότε θα βρεθεί πιο εύκολα η χρυσή τομή. Σε κάθε περίπτωση από το καθοριστικό ραντεβού της ερχόμενης εβδομάδας που θα γίνει στην Ισπανία θα κριθεί και το μέλλον του παίκτη. Κυρίως για το αν συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments