Video

Γιώτα Νέγκα: “Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν αυτοσκοπός”

Γιώτα Νέγκα: “Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν αυτοσκοπός”
Η Γιώτα Νέγκα μίλησε για τη δυσκολότερη περίοδο στην καριέρα της και τόνισε πως η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εκείνη.

Η Γιώτα Νέγκα δεν δίστασε να ανοίξει την καρδιάς της και αποκαλύψει την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας της , στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε ότι δεν είχε ως αυτοσκοπό της να γίνει γνωστή, καθώς αυτό της αφαιρεί και αρκετό προσωπικό χρόνο. Παράλληλα, ανέφερε πως η πιο δύσκολη περίοδος στην καριέρα της ήταν όταν πήρε την απόφαση να μην κάνει δισκογραφία και τότε της ήρθε πρόταση.

«Ο καθένας που κάνει αυτή τη δουλειά σαφώς αυτό που κάνει θέλει να το μοιραστεί! Η Ψυχή μου είχε ανάγκη να γνωρίσει περισσότερο κόσμο. Η αναγνωρισιμότητα δεν ήταν αυτοσκοπός! Η αναγνωρισιμότητα αφαιρεί πολύ προσωπικό χρόνο. Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν όταν πήρα απόφαση ότι μπορεί να μην κάνω δισκογραφία και τότε ήρθε η πρόταση! Όταν ξαφνικά άκουσα το τραγούδι μου να παίζει δυνατά από ένα διπλανό διαμέρισμα, πάγωσα! Υπάρχει ένας άνθρωπος που με περιμένει στο σπίτι», είπε μεταξύ άλλων η Γιώτα Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments