Αθλητισμός

Μισέλ Πλατινί: “Είμαι αθώος, συνεργάζομαι με τις Αρχές”

Μισέλ Πλατινί: “Είμαι αθώος, συνεργάζομαι με τις Αρχές”
Ο Μισέλ Πλατινί ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει ανάμιξη σε όσα τον κατηγορούν, τονίζοντας ότι συνεργάζεται με τις Αρχές για να εξαλειφθεί η διαφθορά.

Ο Μισέλ Πλατινί και η σύλληψή του μονοπωλούν την παγκόσμια ποδοσφαιρική επικαιρότητα. Ο πρώην πρόεδρος της UEFA, έπεσε στα χέρια των Αρχών το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον Γάλλο πρώην ισχυρό άνδρα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιείται για παρατυπίες στον τρόπο με τον οποίο το Κατάρ ανέλαβε τη διεξαγωγή του επόμενου Μουντιάλ.

Ειδικότερα, η γαλλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του παλαίμαχου άσου της Γιουβέντους και της εθνικής Γαλλίας, λόγω διαφθοράς, καθώς είχε μπλέξει το όνομα του με παρανομίες και παρατυπίες σχετικά με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ασιατική χώρα. Πάντως, από την πλευρά του, ο Μισέλ Πλατινί διατρανώνει την αθωότητά του και αρνείται την παραμικρή ανάμιξή του σε οποιοδήποτε σκάνδαλο αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μάλιστα,η πλευρά Πλατινί, ξεκαθαρίζει τη θέση της για το θέμα:

“Ο σύμβουλός του κ.Πλατινί ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για σύλληψη, αλλά για εξέταση μάρτυρα, όπως επιθυμούσαν οι ερευνητές. Ο Μισέλ Πλατινί παραμένει ήρεμος, απάντά σε όλες τις ερωτήσεις και δίνει τις σχετικές εξηγήσεις. Δεν έχει κάτι να κρύψει και οι ισχυρισμοί που τον αφορούν είναι τελείως άσχετοι με τον ίδιο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments