Lifestyle

Πάνος Ζάρλας: Πωλούνται φωτογραφίες και βίντεο από το δυστύχημα (vid)

Πάνος Ζάρλας: Πωλούνται φωτογραφίες και βίντεο από το δυστύχημα (vid)
Ο Πάνος Ζάρλας "έφυγε" από τη ζωή και ορισμένοι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις, πουλώντας φωτογραφίες και βίντεο από την ώρα του δυστυχήματος.

Ο Πάνος Ζάρλας βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, λόγω δυστυχήματος στη Λεωφόρο Συγγρού, την ώρα που επέστρεφε από το πάρτι γενεθλίων του. Η απώλειά του βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του, τους κοντινούς του ανθρώπους αλλά και τον κόσμο της showbiz, καθώς είχε συμμετάσχει στο Power of Love.

Πάντως, σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι οι οποίοι φροντίζουν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε“, υπάρχουν ορισμένοι επιτήδειοι οι οποίοι έχουν φέρει στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από την ημέρα που κόπηκε το νήμα της ζωής του Πάνου Ζάρλα. Πρόκειται για ντοκουμέντα από την ώρα του δυστυχήματος αλλά και από το νοσοκομείο. Μάλιστα, οι άνθρωποι αυτοί προσπαθούν να τις δώσουν έναντι αμοιβής!

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε τα εξής για το θέμα:

«Το τελευταίο καιρό μετά τον τραγικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα, πολλοί απάνθρωποι έχουν δώσει στο φως της δημοσιότητας και έχουν εκμεταλλευτεί βίντεο και φωτογραφίες από την ώρα του δυστυχήματος και από το νοσοκομείο συγκεκριμένα. Και μάλιστα προσπαθούν να τις πουλήσουν…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίπτωση αυτή δεν είναι η μοναδική στα χρονικά. Συγκεκριμένα, κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την εποχή του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, με ορισμένους απάνθρωπους να προσπαθούν να πουλήσουν οπτικά ντοκουμέντα από το σημείο του δυστυχήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments