Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ της Τρίτης (18/6/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ της Τρίτης (18/6/19)
Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για τα 12 ζώδια για σήμερα, Τρίτη 18/6/19.

Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για τα 12 ζώδια για σήμερα, Τρίτη 18/6/19. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) κάρτα ταρώ: Το αστέρι: Ακούστε την καρδιά σας! Και όταν εστιάζετε στην γαλήνη της καρδιά σας, ξέρετε ότι κατευθύνεστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα πράγματα στην οικογενειακή σας ζωή, στρέφονται προς μια θετική κατεύθυνση και μπορείτε να δείτε την αγάπη και την θετική ενέργεια που υπάρχει στο σπίτι σας, δημιουργώντας ασφαλείς σχέσεις αλληλεπιδράσεων.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: τροχός της τύχης

Είναι μια περίοδος, μεγάλης απελευθέρωσης στον τομέα των προσδοκιών, όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή.Οι προσδοκίες σας, μπορεί ξαφνικά να σας απογοητεύσουν. Απλώς επικεντρωθείτε πραγματικά σε αυτό που θέλετε και οικοδομήστε την ερωτική σας σχέση και όσα μοιράζεστε με το ταίρι σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης

Αυτό που αντιλαμβάνεστε μπορείτε να το πετύχετε. Οραματιστείτε πώς θέλετε να είναι η ερωτική σας ζωή, στο εγγύς μέλλον. Καθώς ο Ερμής λειτουργεί αρμονικά με τον Ποσειδώνα, μπορείτε να κάνετε τα ερωτικά σας οράματα, να μετατραπούν σε πραγματικότητα.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ: η δικαιοσύνη

Καθώς το μυαλό σας αναπτύσσεται και γίνεται πιο ανοιχτό, μπορείτε να ελέγξετε το χρόνο σας, για να δείτε πού μπορείτε να έχετε περιθώρια για ρομαντισμό. Ίσως βαθιά μέσα σας δεν είστε έτοιμοι για αγάπη, και περιμένετε τη σωστή σχέση, να έρθει στον δικό της χρόνο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η ιέρεια

Ήρθε η ώρα να εστιάσετε σ’ αυτό που θέλετε και στο ποια θέλετε να είστε! Στη συνέχεια θέλετε να εφαρμόσετε την ενέργειά σας σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Γνωρίστε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεστε τις σκέψεις σας για τον έρωτα και πείτε τι αισθάνεστε πραγματικά.

Καθώς δοκιμάζετε τα νερά εκφράζοντας τις απόψεις σας για το τι είναι και τι σημαίνει για σας ο έρωτας, θα ακούσετε πώς αισθάνονται και οι άλλοι για αυτό. Αυτό θα είναι μια ισχυρή εμπειρία μάθησης που θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή, σε μεγάλο βαθμό!

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ: ο τρελός

Η σημερινή συζυγία του Ερμή με τον Δία δείχνει ότι είναι σημαντικό να διατηρήσετε τα οικογενειακά θέματα ιδιωτικά, και να αποφύγετε να μοιραστείτε περισσότερα από όσα είναι απαραίτητα, σε άγνωστη παρέα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση και από τα δύο στην ερωτική σας ζωή! Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την καλή αγάπη… αλλά και να μάθετε πώς να αισθάνεστε την καλή αγάπη.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ: άσος των ξιφών

Σήμερα, θα νιώσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες…. αλλά θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρηγορήσετε το πνεύμα σας. Πάρτε χρόνο για να ακούσετε τους φόβους σας και στη συνέχεια απελευθερωθείτε από αυτούς. Οι διαθέσεις σας μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε πιο συναισθηματική και να αγαπάτε τους ανθρώπους γύρω σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ: 7 των κυπέλλων

Αρχίζουν να σας απασχολούν πολλά πράγματα και εσείς θα βελτιώσετε τα όριά σας, θα αισθάνεστε καταστάσεις και θα συναντάτε άλλους. Η αγάπη μπορεί να είναι ένα παιχνίδι αριθμών, αλλά θα έχετε περισσότερους θαυμαστές από όσους μπορείτε να μετρήσετε.

Απλά μην ασχοληθείτε με τους πολλούς θαυμαστές, όταν ψάχνετε για τον τέλειο.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ: 7 των ξιφών

Αντί να λέτε πόσο αγαπάτε την εργένικη ζωή σας ή πόσο θέλετε να ζήσετε ελεύθερη -αν είστε ήδη σε μια σχέση-, πείτε καλύτερα, πόσο αγαπάτε την ιδέα της αιώνιας αγάπης. Αφήστε το σύμπαν να γνωρίζει ότι είστε διάπλατα ανοιχτή, για να λάβετε πολύ αγάπη!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Χάρη στη σχέση Κρόνου και Πλούτωνα, η σοφία έρχεται εύκολα σε σας και μπορείτε να την εφαρμόσετε στην ερωτική σας ζωή. Είστε τρελή για τον έρωτα, αλλά και βασίλισσα των ειδυλλίων. Από το δείπνο με κεριά, μέχρι την ορμητική μουσική, δεν χρειάζεται να προπονηθείτε στη γοητεία. Βάζετε όλη σας τη γοητεία στον έρωτα. Ωστόσο, ακόμη κι εσείς, χρειάζεστε κάποιες υπενθυμίσεις για να κρατήσετε τα πράγματα φρέσκα και καινούργια.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ: άσος των κυπέλλων

Τα λόγια σας μπορούν να πουν την πραγματικότητα, χάρη στη σημερινή συνεργασία Ερμή και Ουρανού. Όταν είστε εκεί που θέλετε να είστε, φανταστείτε τον μελλοντικό ή τον τωρινό σύντροφό σας, να είναι δίπλα σας. Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Γιατί να μην ονειρευτείτε την αλήθεια σας, με το να βλέπετε το κοινό σας μέλλον μαζί;

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ: ο πύργος

Η σημερινή αρμονία με τον κυβερνώντα πλανήτη σας, τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο φέρνει κάποια πρακτικότητα στην ερωτική σας ζωή.Είτε είστε σε μια σχέση, είτε είστε ελεύθερη, είναι εύκολο να είστε απασχολημένη, και μερικές φορές…. πολύ απασχολημένη. Κάνετε χώρο για τον έρωτα, καθώς δημιουργείτε τη ζωή των ονείρων σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments