Video

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η λαμπερή, γεμάτη απρόοπτα εμφάνιση στο “The 2Night Show” (vid)

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η λαμπερή, γεμάτη απρόοπτα εμφάνιση στο “The 2Night Show” (vid)
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου σε μία ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη τηλεοπτική εμφάνιση.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου θα βρεθεί απόψε στο πλατό της εκπομπής “The 2Night Show” και θα μιλήσει για την 3η εγκυμοσύνη που διανύει, τον αγαπημένο της Παναγιώτη Ταχτσίδη καθώς και τα δύο υπέροχα παιδιά τους, Αφροδίτη και Κωνσταντίνο. Η πρώην παρουσιάστρια διανύει την τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει με αγωνία τον ερχομό του μωρού της.

Στο αποψινό επεισόδιο του The 2Night Show θα εμφανιστούν επίσης η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Βασίλης Πορφυράκης.

Λίγα λόγια για το The 2Night Show

Η σωστή late night show συνταγή, το «The 2Night Show», επέστρεψε στον ΑΝΤ1. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία θα συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Από το πρώτο επεισόδιο και σε κάθε επεισόδιο, οι «The Wixers», ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νίκος Ράπτης φέρνουν την τρέλα του Netwix, του νεανικού web καναλιού του ΑΝΤ1, στη μικρή οθόνη συνεχίζοντας να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα… ατελείωτη πλάκα με όλους και με όλα. Για χάρη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The 2Νight Show» μετονομάζονται σε «ΜΥΓΕΣ».

The 2Night Show: Οι συντελεστές της εκπομπής

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου Executive Producer: Άννα Αρβανίτη Σκηνοθέτης: Θάνος Γκομόζιας Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας Συμμετέχουν: Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτης

Μουσική: Prestige The Band

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments