Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (19/6/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (19/6/19)
Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη (19/6/19).

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη (19/6/19). Κριός: Μην επιτεθείτε αλλά και μην οπισθοχωρήσετε, αγαπητοί Κριοί! Προκλήσεις μπορεί να σας προσεγγίσουν από παντού – αλλά χωρίς εναντίωση δεν υπάρχει ωρίμανση. Μια αντίθεση έντασης του κυβερνήτη σας του Άρη με τον εκδικητικό Πλούτωνα, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ισχυρούς του επαγγελματικού ή κοινωνικού σας κύκλου. Αν θέλετε να παίξετε ισότιμα, αντισταθείτε στην παρόρμηση. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να εξομαλύνετε τα πνεύματα και να μάθετε πράγματα από κάθε συγκυρία. Κάτι πραγματικά αξιόλογο σας αναμένει από αυτή τη συγκυρία!

Ταύρος: Μήπως αποζητάτε την έγκριση των άλλων για κάθε κίνησή σας, αγαπητοί Ταύροι; Μην προσπαθείτε να ευχαριστείτε τους άλλους, τιμήστε τις αξίες σας ακόμα κι αν προκαλούνται οι πεποιθήσεις σας! Ο ορμητικός Άρης γυρίζει την πλάτη στον Πλούτωνα της μεταμόρφωσης, γι’ αυτό τολμήστε να αλλάξετε οπτική: Ίσως ανακαλύψετε καινούργιες προοπτικές στην ήδη «ορθή» πορεία σας. Και επειδή όλοι έχουν μια σκοτεινή πλευρά, είναι συνετό να αποκτήσετε οικειότητα με τη δική σας. Πάψτε για λίγο να στηρίζεστε στη βοήθεια των άλλων και αρχίστε να κατασταλάζετε στις προσωπικές σας επιλογές!

Δίδυμοι: Η κοινωνικότητα και η διπλωματική σας επιδεξιότητα ενδέχεται να πληγούν κάπως, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια αντίθεση του νευρικού Άρη με τον υποχθόνιο Πλούτωνα, θα κεντρίσει την ομαδικότητα αλλά και την ψυχολογία σας. Επειδή όσο γρήγορα αγαπάτε τόσο γρήγορα βαριέστε, είναι πιθανό να βρεθείτε σε σύγκρουση με δικούς σας ανθρώπους. Ακόμα κι αν βλέπετε ξεκάθαρα τη διάθεση κάποιων να σας εξαπατήσουν, μην εμπλακείτε σε μάχες ισχύος. Φυσικά θα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας: Αλλά επιστρατεύοντας τη λογική και τα επιχειρήματα, όχι τις παρορμήσεις σας!

Καρκίνος: Αγαπητοί Καρκίνοι, είστε δεξιοτέχνες στην εξισορρόπηση της προσωπικής με την επαγγελματική σας ζωή. Αλλά τώρα ενδέχεται να δυσκολευτείτε σε αυτή την προσπάθεια: Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση του επιθετικού Άρη από το ζώδιό σας, με τον σκοτεινό Πλούτωνα. Θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στο περιβάλλον σας; Αντί να εστιάσετε στην τρυφερή σας πλευρά, δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες. Οι άνθρωποι που αγαπάτε και σας αγαπούν θα λειτουργήσουν πιο ώριμα, ενόσω είστε ειλικρινείς και θέτετε όρια. Το ίδιο θα ισχύσει και στον εργασιακό χώρο με τους συναδέλφους σας!

Λέων: Το μυαλό και το σώμα σας δεν αποτελούν δύο ξεχωριστές οντότητες, αγαπητοί Λέοντες! Μια αντίθεση του αγχώδους Άρη με τον απαισιόδοξο Πλούτωνα, σας προειδοποιεί: Κινδυνεύετε να εξουθενωθείτε, να καταπονήσετε τον οργανισμό σας και να σας καταβάλουν οι υποχρεώσεις της εποχής. Από την άλλη πλευρά, αυτή η κρίση μπορεί να αποβεί ευλογία, αν συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ανάγκη από στήριξη. Στρατολογήστε τους κατάλληλους ανθρώπους και «εκπαιδεύστε» τους για τον τρόπο που θέλετε να εξελίσσονται τα πράγματα. Έτσι θα κερδίσετε πολύ περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας!

Παρθένος: Κάποιες φορές πρέπει να καταπνίγετε την τάση σας να βοηθάτε όλους τους άλλους, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτή η στρατηγική μπορεί να σας βοηθά συνήθως, όμως η συνείδησή σας μπορεί να προβάλει αντιρρήσεις. Μια αντίθεση του νεφελώδους Πλούτωνα με τον εύφλεκτο Άρη, ίσως να κάψει γέφυρες με τα άτομα που προσπαθούσατε να κερδίσατε. Αν θέλετε να διατηρήσετε το κύρος σας, η μόνη στρατηγική είναι η ακεραιότητα. Γι’ αυτό χαμηλώστε τους τόνους σας και αποδείξτε ότι έχετε ταλέντα που πρέπει να αναδειχθούν!

Ζυγός: Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να κόψετε κάποιες σχέσεις σας, αγαπητοί Ζυγοί; Καλύτερα στραφείτε στις μεθόδους ηρεμίας σας και πάρτε βαθιές ανάσες: Ο πολεμιστής Άρης σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον δυναμικό Πλούτωνα. Οι συνήθως ήρεμες αντιδράσεις σας μπορεί να καταστούν πεδίο έντασης, αν θεωρήσετε ότι άτομα που οικογενειακού σας κύκλου γίνονται υπερβολικά φορτικά. Η συμβουλή των άστρων είναι να αποσυρθείτε για σήμερα, αντί να ρισκάρετε να εμπλακείτε σε συγκρούσεις. Όταν φτάνετε στα όριά σας, είναι πιο συνετό να αφήσετε τα σοβαρά θέματα για μια άλλη μέρα!

Σκορπιός: Οι μάχες ισχύος ενδέχεται να πάρουν τα ηνία των καταστάσεων, αγαπητοί Σκορπιοί! Δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσετε την διαυγή οπτική σας: Ο συγκυβερνήτης σας, ο εύθικτος Πλούτωνας, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον πολεμοχαρή Άρη στον τομέα των σχέσεών σας. Για να διατηρήσετε την αρμονία στο περιβάλλον σας, εστιάστε στον ισότιμο διαμερισμό των πάντων. Η ευγενής άμιλλα δεν είναι καθημερινότητα, είναι μια μακροχρόνια διαδικασία. Πρέπει να είστε πιο παρόντες, να είστε περισσότερο ακροατές παρά ομιλητές!

Φωτογραφία: Pixabay

Τοξότης: Αντισταθείτε στην παρόρμηση να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους, αγαπητοί Τοξότες! Κάτι τέτοιο θα σας οδηγήσει μαθηματικά σε λανθασμένη διαδρομή, είτε θα νιώσετε ότι δεν είστε επαρκείς. Κατηγορείστε γι’ αυτό μια όψη αντίθεσης, του ανταγωνιστικού Άρη με τον ζηλόφθονο Πλούτωνα στους τομείς της φήμης και της αυτοεκτίμησής σας. Μιας και το εγώ σας δεν θα είναι στα καλύτερά του, παραμερίστε τον ανταγωνισμό και αφεθείτε να εμπνευστείτε από τα επιτεύγματα άλλων. Ακόμα κι αν ζηλεύετε λίγο, δεν πειράζει. Μετατρέψτε τη ζήλια σε εφαλτήριο, ώστε να γίνει ο σύμμαχός σας!

Αιγόκερως: Προσέξτε λίγο περισσότερο τις αντιδράσεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Κάποιες αναστατώσεις θα σας εκνευρίσουν, εξαιτίας μιας αντίθεσης του εριστικού Άρη και του θεματοφύλακα Πλούτωνα. Είναι πιθανό να υποπέσετε σε ολισθήματα, με αρνητικούς σχολιασμούς ή δηλώσεις που να παρεξηγηθούν. Κλείστε τις συνδέσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν αναρτήσετε αυθόρμητα κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Ασχοληθείτε με τον εντοπισμό της ρίζας του θυμού σας και προτιμήστε να εργαστείτε πιο ανεξάρτητα για σήμερα!

Υδροχόος: Ξεχάστε τις αλληλεξαρτήσεις επί του παρόντος, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο ανεξάρτητος Άρης γυρίζει την πλάτη στον Πλούτωνα των εντάσεων, γι’ αυτό πρέπει να θέσετε ξεκάθαρα όρια. Όσο κάνετε θυσίες για άλλους ή αποδέχεστε υπερβολικές αναθέσεις, κάποια στιγμή θα εκραγείτε. Πριν σας κατακλύσουν οι πικρίες, αποσυρθείτε με χάρη ή θέστε αντιπροτάσεις. Να είστε ξεκάθαροι για τον χρόνο και την ενέργεια που είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε με άλλους. Χωρίς να «κρεμάσετε» κανέναν, να το δηλώσετε ευθέως αν κάτι δεν σας ενδιαφέρει!

Ιχθύες: Δεν αποτελούν τα πάντα αφορμή για δράματα, αγαπητοί Ιχθύες! Μια σφοδρή αντίθεση ανάμεσα στον θερμοκέφαλο Άρη και τον κρυψίνου Ποσειδώνα, θα προκαλέσει την αυτοπεποίθησή σας. Επειδή αναμένετε από τους άλλους να κάνουν τα πάντα για εσάς, να ξέρετε ότι τους εξαντλείτε και δεν θα είναι παρόντες σε μια γνήσια ανάγκη… Κάτω από αυτή την πρακτική, κρύβεται ο φόβος σας να κάνετε λάθη. Αλλά μέσα από τα λάθη θα μάθετε, γι’ αυτό ρισκάρετε να τα κάνετε

Πηγή: astro-live.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments