Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Τετάρτη (19/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Τετάρτη (19/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (19/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (19/6/19). κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: ο ερημίτης: Επικεντρωθείτε στο σπίτι σας, όπου μπορείτε να βρείτε καλή τύχη και εύνοια στις σχέσεις σας. Υποστηρίξτε την επέκταση των στενών οικογενειακών σας σχέσεων, που ενθαρρύνουν την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθησή σας.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου).κάρτα ταρώ: η κρίση: Πείτε την άποψή σας, γιατί τώρα θ’ ακουστείτε. Μπορείτε να προετοιμαστείτε για ένα κυριολεκτικό ή για ένα πνευματικό ταξίδι! όπου θα επεκτείνετε το μυαλό σας και θα συνειδητοποιήσετε, την ερωτική σας ζωή.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα: Κερδίζετε περισσότερα, από ό, τι μπορείτε να δώσετε σε αντάλλαγμα. Η ανταλλαγή ενέργειας ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους είναι θετική και αναζωογονητική. Βοηθώντας σας να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο εκτίμησης για τη ζωή και την ανταλλαγή συμπόνιας και συμπάθειας.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : η ιέρεια: Σήμερα, το φως της καρδιάς σας, αντανακλάται στο φωτεινό χαμόγελό σας. Έχετε την εμφάνιση του ερωτευμένου…. κι αυτό ενθαρρύνει τους γύρω σας, να προβληματιστούν για τις δικές τους ερωτικές σχέσεις.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: ο πύργος: Το παρελθόν ανοίγει την πόρτα σε μια νέα μορφή τύχης. Και μπορεί να σχετίζεται με χρήματα που νομίζατε, πως κάποτε είχατε χάσει. Μπορεί να βρήκατε ένα τομέα της ζωής σας, από όπου χάνατε χρήματα…. και να λειτουργήσετε έτσι, ώστε να σταματήσει να επηρεάζει τα οικονομικά σας, αυτή τη στιγμή.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη: Ένας φίλος ή ένα πρόσωπο που μόλις συναντήσατε, μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο για σας, με κάποιο τρόπο. Μπορεί να μην έχετε προβλέψει την πνευματική σας σύνδεση και να σας βοηθήσει, εκεί όπου χρειάζεται.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών: Αν αγαπάτε την δουλειά που κάνετε, ένα έργο με το οποίο έχετε παθιαστεί, μπορεί να φέρει κοντά σας ανθρώπους που σας αρέσει να είναι γύρω σας. Αν δεν λειτουργήσει, ένα χόμπι ή μια βελτιωμένη κατάσταση θα βοηθήσει τους άλλους, να δουν την καλοσύνη της καρδιάς σας.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών: Είστε έτοιμοι για μια περιπέτεια και ήρθε η ώρα να διερευνήσετε τι σημαίνει αυτό. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι διασκεδαστικό και μακριά από την πεπατημένη ή πότε απομονωθήκατε, απλά και μόνο για ν’ απολαύσατε τον εαυτό σας? Ίσως τώρα είναι η ώρα για να σχεδιάσετε, ένα ταξίδι αναψυχής.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων: Κερδίζετε σήμερα, από κάτι… που μοιράζεστε με τον αγαπημένο σας. Ίσως θα πρέπει να αγωνιστείτε για να πάρετε αυτό που θέλετε συναισθηματικά. Αλλά η επιθυμία σας να το έχετε, εντάθηκε αρκετά, ώστε να είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε σκληρά, για ένα αποτέλεσμα που χρειάζεστε.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος: 

Η αγάπη και η επιθυμία σας για δέσμευση, φροντίδα και ποιοτική σύνδεση, είναι έντονη σήμερα… και ίσως είστε πρόθυμοι να αφήσετε τις επιφυλάξεις σας. Κάντε πράγματα στο σπίτι…. όπως μαγείρεμα, ράψιμο ή άλλες δραστηριότητες που ικανοποιούν την επιθυμία σας, για ασφάλεια.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης: Η καλή αγάπη ενθαρρύνει την ευεξία ενώ η κακή αγάπη, μπορεί να κλιμακώσει ένα αίσθημα πόνου, πληγών και θλίψης στην καρδιά σας. Η διαφορά για εσάς, θα είναι σαφής και απότομη σήμερα.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ : ιππότης των πεντάκτινων: Η χαρά είναι στη γνώση…. και μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε έντονα ανοιχτοί για παιχνιδιάρικες εμπειρίες. Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική. Φλερτάρετε με ένα άτομο που σας κόβει την ανάσα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments