Video

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αποκαλύπτεται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αποκαλύπτεται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και αποκαλύπτει στον Γρηγόρη Άρναούτογλου άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρίσκεται απόψε στο «The2Night Show» και θα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ μιλάει και για το ενδεχόμενο ενός γάμου στο άμεσο μέλλον. Επίσης, αναφέρεται στην εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» και μοιράζεται με τον Γρηγόρη ένα κρυφό της απωθημένο. Τέλος, θα περάσει και από τις «Μύγες» οι οποίες της ετοιμάζουν μία έκπληξη.

Στο αποψινό επεισόδιο του «The 2Night Show» θα εμφανιστούν επίσης ο Γιώργος Κατσινόπουλος και ο Γιάννης Ηλιάδης.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1985 στο Καζακστάν όπου και έζησε μέχρι τα 5 της χρόνια. Το 1990, οι γονείς της αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή στην πατρίδα τους κι έτσι επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν στο Μενίδι Αττικής. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Στάθη, ο οποίος ασχολήθηκε επίσης με τα καλλιτεχνικά δρώμενα ως ηθοποιός. Το 2001, μαζί με τον αδελφό της, έπαιξαν στη ταινία Δεκαπενταύγουστος του Κωνσταντίνου Γιάνναρη. Από την ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε επαγγελματικά με το handball το οποίο συνέχισε για περίπου 10 χρόνια. Μετά το σχολείο, πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια αργότερα.

Η επίσημη πρώτη της στο τραγούδι έγινε σε ένα μαγαζί στη Ζάκυνθο το 2005. Εκεί εμφανίστηκε στο πλευρό του τραγουδιστή Γιώργου Δούκα. Τον επόμενο χρόνο πέρασε από οντισιόν και κέρδισε μία θέση στο μουσικό σχήμα που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος στο νυχτερινό κέντρο «Άνοδος». Την ίδια ακριβώς περίοδο η Ειρήνη συμμετείχε στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι «Super Deal» στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου.

Εκεί ήταν ένα από τα 20 κορίτσια που είχαν στην κατοχή τους βαλίτσες με χρήματα που ο κάθε παίκτης έπρεπε να επιλέξει. Το φθινόπωρο του 2008, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο νέο talent show του ANT1 The X-Factor Greece που θα έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πέρασε τις οντισιόν με επιτυχία και έφτασε μέχρι τη φάση των live shows. Παρόλο που δεν κατάφερε να προκριθεί σε κάποια από τις τελικές θέσεις, η τραγουδίστρια πήρε το εισιτήριο για μια καριέρα σε μεγάλες μουσικές σκηνές δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου.

Μετά το τέλος του talent show ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού «Romeo» μαζί με την Έλλη Κοκκίνου, τον Παντελή Καναράκη και τον Ηλία Βρεττό. Μέσα στα επόμενα χρόνια ακολούθησαν μεγάλες συνεργασίες με ονόματα όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή, η Πέγκυ Ζήνα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Κώστας Μαρτάκης, η Πάολα και άλλοι. Το 2013 αποτέλεσε χρονιά-σταθμό για την τραγουδίστρια καθώς συνεργάστηκε με τον συνθέτη των επιτυχιών Φοίβο. Ο ίδιος της έδωσε το πρώτο επιτυχημένο της σουξέ με τίτλο «Και τι δεν θα δινα». Ακολούθησε το επιτυχημένο single «Ο Καινούργιος Έρωτας Σου» από τον Παντελή Παντελίδη μαζί με τον οποίο έκανε επιτυχημένες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της περιοδείας του.

Τη σεζόν 2014 – 2015 η Ειρήνη συμμετείχε στον πέμπτο κύκλο του χορευτικού show Dancing with the stars που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και κατέκτησε την 2η θέση χάνοντας την πρωτιά από την Ολυμπιονίκη Μορφούλα Ντώνα. Το καλοκαίρι του 2015 βρήκε την τραγουδίστρια στην πίστα του «Fragelico». Το επόμενο χειμώνα η Ειρήνη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε στο «Φωταέριο» στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη. Στις αρχές του 2017 η Ειρήνη συμμετείχε στο νέο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Το καλοκαίρι του 2017 βρίσκει την Παπαδοπούλου σε μια μεγάλη περιοδεία ανά την Ελλάδα. Τη σεζόν 2017 – 2018 η Ειρήνη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στο «Estate Athens». Στο ίδιο σχήμα θα βρισκόταν και ο Μπάμπης Στόκας που όμως αποχώρησε μετά την πρώτη εβδομάδα εμφανίσεων. Μέσα στην ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι, από τη Heaven, με τίτλο «Επιβιώνω».

Τη χειμερινή σεζόν 2018 – 2019 συνεργάστηκε μαζί με τους Βασίλη Καρρά, Χρήστο Χολίδη, Χρήστο Μενιδιάτη και BO στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός. Τον Μάιο του 2019 κυκλοφόρησε καινούργιο κομμάτι με τίτλο «Χαλάλι» που αποτελεί διασκευή του επιτυχημένου τραγουδιού «Te ka lali shpirt» που κυκλοφόρησε το 2013 και έχει ξεπεράσει τα 473 εκατομμύρια views στο youtube μέχρι σήμερα. Ακόμη την ίδια περίοδο ξεκίνησε τις εμφανίσεις της μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Ηλία Βρεττό στο νυχτερινό κέντρο Stage Live στη Θεσσαλονίκη για το καλοκαίρι του 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments