Video

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η φάρσα της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η φάρσα της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου έκανε φάρσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον άφησε "άγαλμα".

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή The 2night Show. Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και του επιφύλαξε μια έκπληξη. Ο Γρηγόρης συνηθίζει να κάνει πλάκες στους καλεσμένους του, ωστόσο αυτή τη φορά η Ζέτα Θεοδωροπουλου αντέστρεψε τους ρόλους. Η σύζυγος του Παναγιώτη Ταχτσίδη είναι έγκυος και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός για να κάνει μια φάρσα στον παρουσιαστή της εκπομπής.

Στο φινάλε της συνέντευξης, η Ζέτα έπαιξε θέατρο πως της έσπασαν τα νερά, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να “παγώνει” για λίγα δευτερόλεπτα. «Πες μου ότι μου κάνεις πλάκα τώρα! Πες μου ότι μου κάνετε φάρσα», ήταν τα λόγια του Γρηγόρη που προσπαθούσε να μείνει ψύχραιμος.

https://www.instagram.com/p/By5B3fmoHSk/?utm_source=ig_web_copy_link

H Zέτα Θεοδωροπούλου, μίλησε για τη ζωή της στο πλευρό του διεθνή ποδοσφαιριστή με τον οποίο ζει στην Ιταλία λόγω της «θητείας» του στην Ιταλική ομάδα Λέτσε. Η ίδια αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους αλλά και στη στήριξη που τού δίνει σε κάθε του βήμα. Η ίδια μίλησε τόσο για το παρελθόν της όσο και για την γνωριμία της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στη Βερόνα της Ιταλίας.

Επίσης παραδέχτηκε ότι θέλει να κάνει μεγάλη οικογένεια με τον σύζυγό της, τονίζοντας όμως πως δεν συμφωνεί με τον ποδοσφαιριστή ως προς τον αριθμό των παιδιών που θέλουν να αποκτήσουν καθώς εκείνος θέλει πέντε και εκείνη τέσσερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments