Αθλητισμός

Κέβιν Μιραλάς: Αναζητώντας τη χαμένη του αίγλη

Κέβιν Μιραλάς: Αναζητώντας τη χαμένη του αίγλη
Ο Κέβιν Μιραλάς ψάχνει την αναγέννηση της καριέρας του η οποία έχει πάρει την... κατηφόρα.

H καριέρα του Κέβιν Μιραλάς έχει πάρει για τα καλά την… κατηφόρα. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Έβερτον όπου έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, αλλά η αγγλική ομάδα τις δύο τελευταίες χρονιές τον έχει δώσει δανεικό σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα. Χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο Μιραλάς έχει χάσει πολύ σε έκρηξη και αποτελεσματικότητα, δεν είναι ο παίκτης που θαυμάζαμε παλιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και που κατάφερε να πάρει μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει χάσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα και ψάχνει να αναγεννήσει την καριέρα του.

Όπως αναφέρουν συμπατριώτες του Μιραλάς ο πιθανότερος προορισμός του θα είναι η επιστροφή στα πάτρια εδάφη με τις Άντερλεχτ, Σταντάρ Λιέγης και Αντβέρπ να ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με το Het Nieuwsblad, ο Μιραλάς σκοπεύει να βρει διέξοδο και θα ήθελε να επιστρέψει στο Βέλγιο, όμως, η υπόθεση φαίνεται περίπλοκη. Ο παίκτης θα μπορούσε να κοστίσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ, ένα σημαντικό ποσό για ένα βελγικό σύλλογο, το οποίο είναι μεγάλο για έναν παίκτη 31 ετών. Αθλητικά, οι σύλλογοι ενδιαφέρονται, αλλά οικονομικά, φαίνεται πιο περίπλοκο και αναμένονται εξελίξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments