Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Προς Βόλο τρεις πιτσιρικάδες του “δικεφάλου”

ΠΑΟΚ: Προς Βόλο τρεις πιτσιρικάδες του “δικεφάλου”
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στον Βόλο, τρεις ποδοσφαιριστές της Κ19.

Ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει μεγάλο βάρος στις ακαδημίες του συλλόγου. Ένας από τους στόχους του Ιβάν Σαββίδη ήταν να δει τις “ασπρόμαυρες” ακαδημίες να γίνουν οι κορυφαίες στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να μπει κάποιος ότι αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό. Η Κ19 του συλλόγου παίρνει το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο, ενώ κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και σε επίπεδο Κ17 και Κ15. Το μεγάλο ζητούμενο είναι πότε θα παίξουν αυτά τα παιδιά στην πρώτη ομάδα. Ειδικότερα οι πρωταθλητές του Πάμπλο Γκαρσία.

Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πολύ στους πιτσιρικάδες τους, αλλά είναι δύσκολο να πάρουν χρόνο συμμετοχής με τους “μεγάλους”. Η καλύτερη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο δανεισμός σε κάποιο σύλλογο που θα τους βοηθήσει στην εξέλιξη τους. Ο Βόλος είναι μια από τις ομάδες που έχουν χτυπήσει την πόρτα των πρωταθλητών προκειμένου να αποκτήσουν κάποιους παίκτες με τη μορφή δανεισμού. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμα της η ιστοσελίδα sdna.gr.

Τριπλό χτύπημα από ΠΑΟΚ ετοιμάζει ο Βόλος

“Tο… ταξίδι του Βόλου στη Super League ξεκινάει, με την διοίκηση της ομάδας να εμφανίζεται αποφασισμένη για ενίσχυση, επενδύοντας σε νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, η διοίκηση του Βόλου έχει προσεγγίσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκειμένου να «μετακομίσουν» με τη μορφή δανεισμού τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της Κ19 του Πάμπλο Γκαρσία για το αήττητο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, Μπαλογιάννης, Διαμαντής και Τσαούσης βρίσκονται μια «ανάσα» από τον Βόλο προκειμένου να αγωνίζονται εκεί τη νέα σεζόν με τη μορφή δανεισμού με στόχο να πάρουν παιχνίδια και παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Super League” αναφέρει το δημοσίευμα της σελίδας Sdna.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments