Ελλάδα

Τρόμος στον αέρα: Κινητήρας έπιασε φωτιά σε πτήση από Ηράκλειο για Ρόδο

Τρόμος στον αέρα: Κινητήρας έπιασε φωτιά σε πτήση από Ηράκλειο για Ρόδο
Αγωνία και τρόμος στον αέρα για τους επιβάτες πτήσης αεροσκάφους εσωτερικών αερογραμμών από Ηράκλειο προς Ρόδο.

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν επιβάτες πτήσης αεροσκάφους εσωτερικών αερογραμμών από Ηράκλειο προς Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους κινητήρες του αεροπλάνου υπέστη βλάβη κατά τη διάρκεια της πτήση, με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης του αεροσκάφους πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, “Νίκος Καζαντζάκης” με προορισμό το αεροδρόμιο της Ρόδου, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Κάρπαθο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προκλήθηκε έκρηξη στον ένα κινητήρα του αεροσκάφους.

Οι 47 επιβάτες (46 ενήλικες και 1 μωρό) βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο του Καρπάθου και συγκεκριμένα στην αίθουσα του αεροδρομίου, εν αναμονή, χωρίς να έχουν καμία ενημέρωση, ωστόσο είναι όλοι σώοι και πέρα από το φόβο και την αγωνία, καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με το cretalive, οι επιβάτες τρομοκρατήθηκαν καθώς άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο, από τον κινητήρα του αεροσκάφους. Υποστήριξαν μάλιστα ότι το αεροπλάνο πετούσε με μόλις έναν κινητήρα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments