Video

Survivor 21/6/19: Η ανακοίνωση «βόμβα» του Τανιμανίδη που ξάφνιασε τους παίκτες

Survivor 21/6/19: Η ανακοίνωση «βόμβα» του Τανιμανίδη που ξάφνιασε τους παίκτες
Survivor 21/6/19: Αποχώρησε η Σουντέ και στη συνέχεια ο Τανιμανίδης προχώρησε σε ανακοίνωση - έκπληξη.

Survivor 21/6/19: Στην τελική ευθεία μπαίνει και το φετινό Survivor όπου οι παίκτες τα δίνουν όλα για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Στο τελευταίο επεισόδιο είχαμε την αποχώρηση της Σουντέ, η οποία ήταν υποψήφια μαζί με τον Εμρέ, που τελικά κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι.

Στη διάρκεια του συμβουλίου και προτού αποχωρήσει η Τουρκάλα παίκτρια, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μια ανακοίνωση στους παίκτες, σχετικά με τη συνέχεια του παιχνιδιού, που τους αιφνιδίασε.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού επιβίωσης, ανακοίνωσε στους παίκτες, πως θα γίνουν άλλες δύο αποχωρήσεις. Συγκεκριμένα, τους είπε ότι θα παίξουν άλλα δύο παιχνίδια ασυλίας πριν τον μεγάλο τελικό. Μάλιστα, από αυτά τα παιχνίδια, θα αποχωρήσει ένας Ελληνας παίκτης στο ένα και ένας Τούρκος στο άλλο.

Να θυμίσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε ποιοι θα είναι στον ημιτελικό, πράγμα που σημαίνει πως οι αποχωρήσεις θα γίνουν ως τότε. Περιμένουμε να δούμε λοιπόν με αγωνία το ποιοι θα είναι οι τελευταίοι δύο παίκτες που θα φύγουν από το παιχνίδι, έχοντας φτάσει μια ανάσα από την τελική φάση.

Η Σουντέ αποχώρησε από το παιχνίδι

Μετά το 2-0 της άσπρης ομάδας του Survivor 3, στα παιχνίδια ασυλίας, ένας από τους παίκτες της μαύρης ομάδας, θα αποχωρούσε μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Έτσι και έγινε, με το πρόσωπο που αποχώρησε, να προέρχεται από την Τουρκική ομάδα. Στην διαδικασία της ψηφοφορίας, η Σουντέ ήταν η πρώτη που τέθηκε ως υποψήφια, με ψήφους 2-1 μεταξύ των Τούρκων παικτών, ενώ από την ελληνική ομάδα, η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα Βαμβακούση με τις ψήφους τους έβγαλαν προτεινόμενο τον Εμρέ.

Αυτός που θα έφευγε όμως είχε ήδη κριθεί από τους ψήφους των τηλεθεατών πριν μερικές εβδομάδες. Και αυτό το πρόσωπο ήταν η Σουντέ Μπουρσού, η οποία με δάκρυα στα μάτια, δήλωσε πως περίμενε το αποτέλεσμα και έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι. Το δεύτερο παιχνίδι ασυλίας πάντως είχε μεγάλη ένταση, με την Δήμητρα να πέφτει σχεδόν λιπόθυμη από την υπερπροσπάθεια στον αγώνα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments