Video

Τζώρτζια Γεωργίου: «Καταλαβαίνω ότι δεν θες να με γαμ…ς» – Η ατάκα που έγινε viral (vid)

Τζώρτζια Γεωργίου: «Καταλαβαίνω ότι δεν θες να με γαμ…ς» – Η ατάκα που έγινε viral (vid)
Η Τζώρτζια Γεωργίου έγινε viral με το απίστευτο σαρδάμ που έκανε στον αέρα της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Στην τηλεόραση είναι φυσικό επακόλουθο τα σαρδάμ αλλά αυτό που συνέβη στον αέρα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” με την Τζώρτζια Γεωργίου δεν έχει προηγούμενο. Και φυσικά έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά σε όλα τα social media.

Η εκπομπή πρόβαλε απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Πάνος Ιωαννίδης, στην Ελεονώρα Μελέτη, σχετικά με το πρώτο ραντεβού και κατά τη διάρκεια, όμως του σχολιασμού η Τζώρτζια Γεωργίου, είπε μια εντελώς ακατάλληλη λέξη στον τηλεοπτικό αέρα, με αποτέλεσμα να πάθουν όλοι σοκ!

«Αυτό που λέει ο άνθρωπος, ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης είναι το σωστό, είναι λες και έχει μπει στο μυαλό μίας γυναίκας, το ‘χει διαβάσει και ξέρει πάρα πολύ καλά τι θέλουμε όλες μας στο πρώτο ραντεβού. Γιατί αν με καλέσεις στο σπίτι σου, στο πρώτο ραντεβού, καταλαβαίνω ότι δε θες να με γαμ…ς! Εεε δεν θες να με ταΐσεις, συγνώμη!

Καταλαβαίνω ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα και θες να με ξεμοναχιάσεις, όποτε καλό θα είναι στο πρώτο ραντεβού να πηγαίνουμε έξω, να τρώμε το φαγητό μας, να γνωριστούμε σαν άνθρωποι και να δούμε αργότερα πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση».

Όλοι φυσικά στο στούντιο σοκαρίστηκαν, άρχισαν να γελάνε, με την Κατερίνα Καραβάτου να προσπαθεί να το… σώσει, λέγοντας πως συμβαίνουν αυτά σε ζωντανές εκπομπές και τη Τζώρτζια Γεωργίου να συνεχίζει να μιλάει για τα όσα πρέπει να συμβαίνουν στο πρώτο ραντεβού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments