Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Ο πρόεδρος της Φενέρ ήθελε να του στείλει ιδιωτικό αεροπλάνο

Κώστας Σλούκας: Ο πρόεδρος της Φενέρ ήθελε να του στείλει ιδιωτικό αεροπλάνο
Ο πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς προσφέρθηκε, αλλά ο Κώστας Σλούκας του είπε "όχι".

Ο Κώστας Σλούκας πέρασε μια ιδιαίτερη εβδομάδα. Ο Έλληνας γκαρντ έμαθε ότι απεβίωσε ο πατέρας του λίγο μετά το τέλος του τρίτου τελικού με την Αναντολού Εφές. Μια είδηση που φυσικά τον κατέβαλε και τον οδήγησε απευθείας πίσω στην Ελλάδα, ώστε να αποχαιρετίσει τον πατέρα του, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του αλλά και με φίλους του. Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλι Κοτς, αποκάλυψε την πρόταση που έκανε στον Έλληνα γκαρντ προκειμένου να τον διευκολύνει στη μεταφορά του, με τον 29χρονο παίκτη να την αρνείται ωστόσο ευγενικά.

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Σλούκας έκανε μεγάλη θυσία και έδειξε χαρακτήρα σε μια δύσκολη στιγμή. Ο ίδιος του είχε προτείνει να του στείλει ιδιωτικό αεροπλάνο ή ελικόπτερο για να τον πάει στην Ελλάδα και να τον φέρει στην Τουρκία, όμως ο παίκτης τόνισε ότι θα μεταβεί στο πατρικό του και θα γυρίσει πίσω στην Πόλη μόνος του.

“Έκανε μεγάλη θυσία, έδειξε σπουδαίο χαρακτήρα. Όταν ο πατέρας του απεβίωσε, τού είπα “άσε με να σου δώσω ιδιωτικό αεροπλάνο ή ελικόπτερο”, αλλά είπε ότι θα το κάνει μόνος του. Ήταν πολύ δεμένος με τον πατέρα του”, ανέφερε ο Αλι Κοτς.

Εξαιρετικός ο Σλούκας, αλλά…

Ο Σλούκας έβαλε κάτω το κεφάλι του και άφησε στην άκρη τα προσωπικά του, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του, τη Φενέρ, να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας. Ωστόσο, παρά τη συγκινητική προσπάθειά του στη σειρά και δη στον τελευταίο τελικό, η ομάδα του Αταμάν ήταν εκείνη που χαμογέλασε τελευταία, σηκώνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο

Η Αναντολού Εφές ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα, νίκησε εύκολα την Φενέρμπαχτσε 89-74 και (με 4-3 νίκες) κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα Τουρκίας της ιστορίας της και το πρώτο έπειτα από μία δεκαετία (2009). Πρωταγωνιστής ήταν ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος τελείωσε το ματς με 38 πόντους!

Την ίδια ώρα η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τα περίμενε όλα από τον Νίκολα Κάλινιτς (19 πόντοι) και τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους παρότι είχε από το 28′ τέσσερα φάουλ και φάνηκε να χτυπάει στο αριστερό πόδι λίγο πριν από τη λήξη της πρώτης περιόδου. Το κενό του Βέσελι κάτω από τα δύο καλάθια ήταν σε όλο το ματς κάτι παραπάνω από ορατό…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments