Lifestyle

Τζούλια Νόβα: “Δεν είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα πράγματα για εμένα” (vid)

Τζούλια Νόβα: “Δεν είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα πράγματα για εμένα” (vid)
Η Τζούλια Νόβα ξέσπασε στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα", με αφορμή όσα ειπώθηκαν μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Τζούλια Νόβα είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Τη γνωρίσαμε μέσα από τον “Τροχό της Τύχης” και μπορούμε να πούμε ότι λείπει αρκετά από την τηλεόραση, από την οποία συνειδητά απέχει. Η ξανθιά καλλονή παραχώρησε συνέντευξη στην Άννα Πρέλεβιτς για την εκπομπή “Έλα χαμογέλα”, ξεσπώντας σχετικά με όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από τις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα, η Τζούλια Νόβα ανέφερε τα εξής στην κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα“: «Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα άτομο παρεξηγημένο. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Τώρα που είχαμε πάει στις Κάννες και στο Μονακό και είχα ανεβάσει μια δυο φωτογραφίες, είχα κάποια σχόλια με υπονοούμενα ότι κάνω πράγματα που δεν είναι σωστά να κάνει μια γυναίκα, θα στο πω έτσι κομψά.

Δεν κρατήθηκα και απάντησα. Είμαστε παντού μαζί με τον σύντροφό μου, είναι δυνατόν να λένε ότι είμαι από αυτές τις γυναίκες; Είναι έτσι αυτές οι γυναίκες; Αυτές οι γυναίκες κάθε βράδυ διασκεδάζουν, είναι συνέχεια με άλλες παρέες, προκαλούν… Εγώ το καημένο έχω σταθερή σχέση. Για μένα βρήκαν να πουν»;

Ο λόγος που η Τζούλια Νόβα απέχει από την τηλεόραση

Η Τζούλια Νόβα απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Κι όπως η ίδια ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso, ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από εκείνη, καθώς δεν υπήρχε κάποια πρόταση που να την ικανοποιεί. Συν τοις άλλοις, θέλησε να ακολουθήσει το μεγάλο της πάθος, που είναι η ζωγραφική.

«Ήταν δική μου απόφαση, επειδή αν δεν κλείσουμε μια πόρτα στη ζωή μας, δεν ξέρουμε αν θα ανοίξει μια καινούρια» σημειώνει και προσθέτει: «Είχα προτάσεις, αλλά δεν ήταν τόσο ελκυστικές, δεν ήταν τόσο Τζούλια».

«Από μικρή ασχολούμουν με τη ζωγραφική, είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την είχα παραμελήσει. Κάποιοι φίλοι, λοιπόν, που είδαν τα έργα μου, με προέτρεψαν να συνεχίσω και έλαβα σοβαρά υπόψη μου τα λεγόμενά τους» δήλωνε σε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και πρόσθετε:

«Μέσα στους επόμενους μήνες σκέφτομαι να κάνω μια έκθεση ζωγραφικής, αλλά ακόμη δεν έχω βρει τον χώρο. Θα ασχοληθώ με την τηλεόραση κάποια στιγμή αργότερα. Είχα κάποιες προτάσεις για καινούρια πράγματα αλλά δεν τις βρήκα ελκυστικές. Προς το παρόν θα ασχοληθώ με τα έργα μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments