Αθλητισμός

Αργύρης Πεδουλάκης: Τέλος και επίσημα από το Περιστέρι – Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Αργύρης Πεδουλάκης: Τέλος και επίσημα από το Περιστέρι – Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό
Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποχώρησε από το Περιστέρι και είναι έτοιμος να αναλάβει και πάλι τον Παναθηναϊκό.

Πεδουλάκης τέλος από Περιστέρι και πλέον στο δρόμο της… επιστροφής για το ΟΑΚΑ Αυτό που φαινόταν όλο και πιο πιθανό τις τελευταίες ώρες, είναι έτοιμο να γίνει κι επίσημο με την επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Όπως ανακοινώθηκε από το Περιστέρι, η συνεργασία με τον «Άρτζι» λύθηκε κοινή συναινέσει μετά από επιθυμία του ίδιου του προπονητή, προφανώς για να επιστρέψει στο τριφύλλι».

Πλέον είναι θέμα ωρών η επαναπρόσληψή του από τον Παναθηναϊκό, για να αρχίσει εκεί την τρίτη του θητεία μετά το 2012.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει ότι σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη, προχώρησε με τον Έλληνα κόουτς σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η οικογένεια του Περιστερίου, ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της τον Αργύρη για όσα πολύτιμα προσέφερε για μία ακόμη φορά στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Αργύρης ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου. Η ΚΑΕ Περιστέρι Bίκος Cola εξετάζει ήδη τις εναλλακτικές της λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο δρόμο της επιστροφής

Από την 1η Ιουνίου είχε φανεί η επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να φέρει πίσω στον Παναθηναϊκό τον Αργύρη Πεδουλάκη. Τότε που οι πράσινοι αντιμετώπισαν το Περιστέρι, ο Πεδουλάκης βραβεύτηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραδέχτηκε μπροστά σε όλους το… λάθος που είχε κάνει και τον είχε διώξει από το τριφύλλι στη δεύτερη θητεία του.

Από εκείνη τη μέρα όλοι κατάλαβαν πως ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι νούμερο ένα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ρικ Πιτίνο, αν ο Αμερικανός αποχωρούσε και ας είχε και ορισμένες άλλες επιλογές ο Γιαννακόπουλος. Και πράγματι έτσι συνέβη. Ο Πιτίνο απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση και τρεις μέρες μετά ο Πεδουλάκης… παίρνει το χρίσμα.

Διότι η σημερινή ανακοίνωση του Περιστερίου είναι σαν να ανακοινώνεται ο “Άρτζι” από τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε λέει ξεκάθαρα πως η ΚΑΕ σέβεται απόλυτα την επιθυμία του Πεδουλάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments