Αθλητισμός

Κάρλος Μανέ: Ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τα άκρα

Κάρλος Μανέ: Ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τα άκρα
Ο Κάρλος Μανέ αποτελεί τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Κάρλος Μανέ είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ήδη τους Παουλίνιο, Βράνιες, Σιμάο και εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί και ο Ζεράλδες. Αυτό σημαίνει ότι το ρόστερ του συλλόγου έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Οι δυο επόμενες μεταγραφικές κινήσεις θα αφορούν τη θέση του εξτρέμ και του σέντερ φορ. Αυτή τη στιγμή πιο προχωρημένο φαίνεται πως είναι το ζήτημα του ακραίου επιθετικού.

Οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν μια διάθεση να περιμένουν λίγο παραπάνω για σέντερ φορ, ειδικότερα αν αυτός έχει καλό βιογραφικό και θα μπορεί να “φτιάξει” τον κόσμο. Στο θέμα του εξτρέμ και πάλι ο Μιγκέλ Καρντόσο το έχει πάρει πάνω του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει δώσει την έγκριση του για να γίνει προσπάθεια απόκτησης του Κάρλος Μανέ. Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει καλά ο προπονητής της ΑΕΚ από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Τα δεδομένα της υπόθεσης Μανε

Ο Μανέ αγωνίστηκε την σεζόν που μας πέρασε στη δεύτερη κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου. Η ομάδα του ανέβηκε στην Μπουντεσλίγκα, αλλά αποφάσισε να μην κινηθεί για την απόκτηση του. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με την οποία και έχει συμβόλαιο. Η πρόθεση της Πορτογαλικής ομάδας είναι να τον πουλήσει, αλλά αν το ποσό που θα ζητήσει είναι στα κυβικά της ΑΕΚ, τότε δεν αποκλείεται να έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς. Πριν γίνει αυτό θα ανανεώσει πρώτα το συμβόλαιο του όπως έγινε και στην περίπτωση Ζεράλδες, με τη διαφορά πως ο “δικέφαλος” θα μπορεί να τον κάνει δικό του.

Η πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να μη μπουν στη διαδικασία να αποκτήσουν έναν νέο Πόνσε. Δηλαδή έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που ναι μεν έχει οψίον αγοράς, αλλά αυτή να είναι απλησίαστη για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Ο Κάρλος Μανέ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Ουνιόν χωρίς να βρει δίχτυα, ενώ έδωσε μια ασίστ. Πριν την ομάδα του Βερολίνου είχε αγωνιστεί στην Στουτγάρδη έχοντας μια πιο γεμάτη χρονιά με 22 συμμετοχές, 6 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments