Video

La Casa de Papel: Τι… γυρεύει ο Berlin στα παρασκήνια του τρίτου κύκλου; (vid)

La Casa de Papel: Τι… γυρεύει ο Berlin στα παρασκήνια του τρίτου κύκλου; (vid)
Το La Casa de Papel επιστρέφει. Ο Berlin τι θα κάνει άραγε;

Μία από τις πιο δυνατές σκηνές του «La Casa de Papel 2» ήταν όταν ο «Berlin» αποχαιρέτησε τον «Professor». Ο «Berlin» αποφάσισε να μείνει πίσω για να προστατέψει την ομάδα του: «Ελσίνκι, ανατίναξε το τούνελ» ήταν η εντολή του πριν τον δούμε να πέφτει νεκρός από αμέτρητες σφαίρες. Κάπου εκεί πιστέψαμε πως ο κύκλος του χαρακτήρα ολοκληρώθηκε και πως δεν θα τον ξαναδούμε.

Πόσο λάθος κάναμε. Δεν είναι γνωστό αν ο χαρακτήρας είναι ζωντανός, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον δούμε και στον 3ο κύκλο της σειράς. Μετά από το trailer όπου ο “Καθηγητής” καλωσορίζει τα νέα μέλη τη συμμορίας και τους βαφτίζει με τα παρατσούκλια τους, ένα βίντεο ανέβηκε από τον λογαριασμό του La Casa De Papel στο YouTube. Σε αυτό ο Pedro Alonso, κοινώς γνωστός ως Berlin, μας ξεναγεί στα παρασκήνια της φωτογράφησης του cast για την 3η σεζόν της σειράς και τους κάνει μερικές γρήγορες ερωτήσεις.

Με το κλίμα να είναι χαλαρό, ο “Berlin” είναι περισσότερο το πειραχτήρι της υπόθεσης αφού φαίνεται να μη συμμετέχει στην φωτογράφηση και πειράζει τους Álvaro Morte (The Professor), Alba Flores (Nairobi), Miguel Herrán (Rio), Itziar Ituño (Raquel), Darko Peric (Helsinki), και Hovik Keuchkerian (Bogotá).

Το εν λόγω παρασκηνιακό βίντεο “παίζει” για ακόμη μια φορά με την επιστροφή του Berlin και με ποιον τρόπο θα εμφανιστεί στο Part 3 του La Casa de Papel, μιας και στο φινάλε της 2ης είχε δεχθεί τα πυρά των αστυνομικών πέφτοντας νεκρός. Μήπως με ένα μαγικό τρόπο το σενάριο θα τον “αναστήσει” ή οι σκηνές που θα τον δούμε αποτελούν flashback; Και γιατί φοράει κανονικά τις κόκκινες στολές της συμμορίας στο making of video;

Όλα αυτά θα απαντηθούν όταν το La Casa De Papel 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου αποκλειστικά στο Netflix, το οποίο πάντως είχε δώσει μια πρώτη απάντηση σχετικά με το τι συμβαίνει τον Berlin.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments