Video

Το Τατουάζ: Ο Ορφέας δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του (vid)

Το Τατουάζ: Ο Ορφέας δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του (vid)
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά "Το Τατουάζ". Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Το Τατουάζ πλησιάζει προς το τέλος του και οι εξελίξεις στη δημοφιλή δραματική σειρά είναι πιο δραματικές από ποτέ. Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε αρκετή ίντριγκα και μπλεξίματα μεταξύ των ηρώων, με τον Ορφέα να επιμείνει να έχει στο στόχαστρό του την Ελένη. Η Μαργκώ εξοργίζεται, ενώ η Τατιάνα αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα, κάνοντας τηλεφώνημα στον Τόνι.

Ο Παύλος συνεχίζει να κάνει τη ζωή της Μάρθας δύσκολη και της ανακοινώνει πως θα πάει λίγες μέρες στο Λονδίνο να δει τον Θεοχάρη. Η Όλγα βρίσκει τον χώρο που θα φιλοξενήσει το νέο της μαγαζί και ο Μάνος ετοιμάζει τα συμβόλαια. Η Άννα εξομολογείται στην Βέρα πως από τη στιγμή που έχασε τον Αλέξανδρο, σκέφτεται να πάει στην Αμερική να συνεχίσει τις σπουδές της στον χορό. Η Λήδα συνεχίζει τα περίεργα νάζια και η Όλγα υποψιάζεται πως ζηλεύει το μωρό που έρχεται.

Η Αμαλία ενημερώνει την Άννα πως χάθηκε ο Μανταρίνης και η Άννα πέφτει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά. Ο Σωκράτης, με τον τρόπο του, ενημερώνει την αστυνομία για την φαρμακευτική κομπίνα του Ορφέα. Η Αμαλία μιλά ανοιχτά για το εμπόριο όπλων στον Σέκερη, ενώ η Αθηνά τους επισκέπτεται με ένα απροσδόκητο δώρο. Ο Ορφέας φτάνει στην Αίγινα κι ετοιμάζεται να βάψει τα χέρια του με αίμα για άλλη μια φορά…

Η αστυνομία θα παρέμβει αλλά ο Ορφέας δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να σκοτώσει την Ελένη. Η Κασσάνδρα κάνει κατά μέτωπο επίθεση στη Μαργκώ και την κατηγορεί για προχειροδουλειά στο εμπόριο των όπλων, γεγονός που εξοργίζει την Μαργκώ! Ο Παύλος φτάνει στο Λονδίνο και σε συνεργασία με τον Θεοχάρη προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα σε Άννα και Αλέξανδρο.

Η Μάρθα επιλέγει να μην τον ειδοποιήσει για την επίθεση κατά της Ελένης, μιας και δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα από εκεί που είναι.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Όλγας συνεχίζεται και η Λήδα αρχίζει να γκρινιάζει γιατί νιώθει παραμελημένη. Ο Ορφέας πιέζει τη Χριστίνα να ξαναβρεθούν, αλλά εκείνη αρνείται. Η Αμαλία αποφασίζει να εξομαλύνει τις σχέσεις ανάμεσα στον Σέκερη και τον Νικόλα και τον καλεί σε επίσημο δείπνο, ενώ η Τατιάνα αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και τηλεφωνεί στον Τόνυ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments