Πολιτική

ΝΔ για το debate: Ο κ. Τσίπρας έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του

ΝΔ για το debate: Ο κ. Τσίπρας έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του
ΝΔ για το debate: Μετά τη δημόσια πρόσκληση για διεξαγωγή debate που απηύθυνε μέσω twitter ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πηγές της Πειραιώς απαντούν στον πρωθυπουργό.

ΝΔ για το debate: Πηγές της Πειραιώς σχολιάζουν τις αναρτήσεις του κ.Τσίπρα στο twitter για τηλεμαχία ανάμεσα σε κείνον και τον κ. Μητσοτάκη, υπενθυμίζοντας παλαιότερη δήλωσή του. «Ο κ. Τσίπρας έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του», σχολιάζουν πηγές της ΝΔ τις αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter με τις οποίες προκαλούσε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνουν debate μεταξύ τους.

ΝΔ για το debate: Ο κ. Τσίπρας έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του

Οι ίδιες πηγές της ΝΔ θυμίζουν παλαιότερη δήλωση του κ.Τσίπρα, σύμφωνα με την οποία »η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας, μονάχα για δύο κόμματα, είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας». «Όσες φορές και να θέτει το ίδιο ερώτημα ο κ. Τσίπρας, έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του», σημειώνουν από την Πειραιώς.

  • Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Τηρήστε τον λόγο σας και πάμε σε debate

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απευθύνει κάλεσμα στον πρόεδρο της ΝΔ να «αναμετρηθούν» τηλεοπτικά ενώπιον των ψηφοφόρων. «Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Εσείς όμως, στις 8 Μαΐου, δεσμευθήκατε ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις σας;».

Ο πρωθυπουργός επανήλθε και με δεύτερη ανάρτηση, στην οποία αναφέρει τα εξής:  Τόσο πολύ υποτιμάτε το πρόγραμμά σας; Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους & να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά & χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας».

Υπενθυμίζεται πως η τηλεμαχία με την συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών ακυρώθηκε, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί μια ημερομηνία που να μπορούν όλα τα κόμματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments