Video

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με την αντιμετώπιση της από τα media (vid)

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με την αντιμετώπιση της από τα media (vid)
Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασμα on air στην εκπομπή της με αφορμή τα δημοσιεύματα που συχνά πυκνά εμφανίζονται με πρωταγωνίστρια εκείνη.

Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε έξω φρενών κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, με αφορμή μια διάψευση την οποία έκανε η Μελίνα Ασλανίδου σε δημοσίευμα εφημερίδας. Η παρουσιάστρια του “Ευτυχείτε” κάλεσε τις εφημερίδες να καλούν για να επιβεβαιώσουν την όποια φήμη. ¨Πρέπει να βγάλετε ένα ψέμα;”, αναρωτήθηκε σχετικά. Λίγο αργότερα, τόνισε το εξής: “Από το να γράφετε ψέματα, μην αναφέρετε ποτέ ξανά το όνομά μου!”, στέλνοντας σαφές μήνυμα σε όλους εκείνους που δεν επιβεβαιώνουν τα όσα ακούγονται.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε τα εξής: “Κρίμα είναι για πολλές εφημερίδες, πάρτε ένα τηλέφωνο πριν, επιβεβαιώστε κάτι, επειδή δεν έχετε θέμα πρέπει να βγάλετε ένα ψέμα; Εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές ή να μου στείλουν μήνυμα και να γράφουν: «Έχω σκοπό να γράψω αυτό για εσένα, να ξέρεις». Τι σημαίνει έχω σκοπό άμα δεν υφίσταται ή αν εγώ δεν θέλω να βγει κάτι; Απάντησα: «Πολύ ωραία αν γράψεις κάτι τέτοιο για εμένα θα βγω και εγώ μέσα από την εκπομπή ή από τα social και θα το διαψεύσω». Γιατί με απειλείς ότι θα γράψεις κάτι για εμένα που δεν ισχύει; Μην γράψεις τίποτα!

Και μετά έγραψε χωρίς όνομα για παρουσιάστρια που δεν θέλουμε να ξανά αναφέρουμε το όνομά της… Μην το αναφέρετε ποτέ! Από το να γράφετε ψέματα, μην αναφέρετε ποτέ ξανά το όνομά μου! Ή από το να με απειλείτε, μην με ξαναγράψετε ποτέ! Στην τελική, καμία ανάγκη δεν έχω, καθημερινή εκπομπή έχω και προβάλλομαι. Μην ξανά γράψετε ποτέ τίποτα για εμένα καρφί δεν μου καίγεται καρφί!”.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά στην οποία η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε για ένα προσωπικό της θέμα. Συγκεκριμένα, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The Tonight Show”, αναφέρθηκε στα σκληρά σχόλια που της είχαν κάνει χρήστες των social media μετά τις δηλώσεις της για κορεατικό συγκρότημα. Όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου την κατηγόρησαν για ρατσισμό, δέχθηκε bullying και της έλεγαν να πεθάνει.

Η παρουσιάστρια ζήτησε δημοσία συγγνώμη για τα όσα είπε όμως δεν έκρυψε την ενόχληση της για όσα έγιναν εκείνες της ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως Κορεάτες τραγουδιστές με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σάλος στο Twitter.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της και μέσω Instagram είχε ξεκαθαρίσει την κατάσταση και είχε ζητήσει συγγνώμη απ’ όσους προσβλήθηκαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments