Lifestyle

Adil Rami: H Pamela Anderson τον χώρισε και τον ξεμπρόστιασε δημοσίως

Adil Rami: H Pamela Anderson τον χώρισε και τον ξεμπρόστιασε δημοσίως
Adil Rami: Ο γνωστός ποδοσφαιριστής απάτησε την Pamela Anderson και η 53χρονη χολιγουντιανή σταρ αποφάσισε να βάλει τέλος στον διετή ερωτικό δεσμό τους.

Adil Rami: Ο δεσμός του γνωστού ποδοσφαιριστή με την Pamela Anderson είναι πλέον παρελθόν, καθώς ο 33χρονος απάτησε την ηθοποιό. Η Pamela Anderson ξέσπασε κατά του πρώην αγαπημένου της, αποκαλύπτοντας τον χωρισμό τους. «Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα ψέμα. Εξαπατήθηκα. Ζούσε διπλή ζωή», έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός σε ανάρτηση στο Instagram.

Η ανάρτησή της συνοδεύτηκε και από μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, με ένα τρυφερό στιγμιότυπο σε δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού. Την ίδια φωτογραφία, από παλιές ευτυχισμένες στιγμές του, δημοσίευσε και ο Rami απαντώντας στις κατηγορίες της.

Adil Rami: Η ανάρτηση της Anderson για τον ποδοσφαιριστή

Στην ανάρτησή της η Pamela λέει πως ο γνωστός ποδοσφαιριστής την έκανε να πιστεύει πως ζούσαν ένα μεγάλο έρωτα, αλλά το ίδιο έκανε και με μια άλλη γυναίκα και τον αποκαλεί “τέρας”, ενώ καταλήγει με την ακόλουθη απορία: “πως γίνεται να έχω βοηθήσει τόσους ανθρώπους και να μην μπορώ να βοηθήσω τον ίδιο μου τον εαυτό”.

Adil Rami: Σέβομαι την Pamela

«Ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολο. Όπως συχνά, σε τέτοιες καταστάσεις, μπορεί να κυριαρχήσουν τα συναισθήματα και να εκφραστούν υπερβολικά πράγματα», έγραψε στην ανάρτησή του ο Αντίλ Ραμί, προσθέτοντας ότι σέβεται βαθιά την Πάμελα Άντερσον. «Έχει πεποιθήσεις, είναι ειλικρινής στους αγώνες της και η αγάπη μου για εκείνη ήταν πάντα ειλικρινής. Αυτό είναι που θέλω να θυμάμαι», αναφέρει για την ηθοποιό ο ποδοσφαιριστής, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους στα social media.

«Σε καμία περίπτωση δεν κάνω διπλή ζωή. Είμαι απλά προσηλωμένος στο να διατηρήσω μια μακρόβια σχέση με τα παιδιά μου και τη μητέρα τους, Σιντονί, για την οποία νιώθω βαθύ σεβασμό. Είναι αλήθεια ότι θα έπρεπε να είμαι πιο ειλικρινής σε αυτή τη διφορούμενη σχέση», παραδέχθηκε ο ποδοσφαιριστής και ζήτησε διακριτικότητα «αν και είμαι πληγωμένος».

Η ανάρτηση του Adil Rami

Λίγα λόγια για τον Adil Rami

Ο Adil Rami γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου του 1985) και είναι Γάλλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει ως κεντρικός αμυντικός στη Μαρσέιγ και για χάρη του η Pamela Anderson εγκατέλειψε το Μαλιμπού και εγκαταστάθηκε στη Γαλλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments