Πολιτική

Πάμελα Άντερσον: Πόσταρε βίντεο στα Ελληνικά για τον Γιάννη Βαρουφάκη

Πάμελα Άντερσον: Πόσταρε βίντεο στα Ελληνικά για τον Γιάννη Βαρουφάκη
Η Πάμελα Άντερσον έδειξε για άλλη μια φορά την στήριξη της στον Γιάννη Βαρουφάκη.

Η Πάμελα Άντερσον έγινε γνωστή σαν μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η γνωστή ηθοποιός είναι και ενεργή ακτιβίστρια που δεν διστάζει να πει τη γνώμη της για σημαντικά θέματα που απασχολούν τον πλανήτη μας. Πριν λίγο καιρό βρέθηκε στη χώρα μας και αποκάλυψε πως θαυμάζει τον Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο πρώην υπουργός οικονομικών ίδρυσε το δικό του κόμμα με την ονομασία Diem25 ή ΜέΡΑ25. Από την πρώτη στιγμή η Πάμελα Άντερσον έδειξε την στήριξη. Μάλιστα, σε κάθε ευκαιρίες παροτρύνει τον Ελληνικό λαό να σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Βαρουφάκη γιατί κατά την άποψη της είναι ο κατάλληλος για τη χώρα.

Πάμελα Άντερσον: Τα Ελληνικά της για τον Γιάννη Βαρουφάκη

Με ένα βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι του κόμματος στο YouTube, η εντυπωσιακή ηθοποιός αναφέρει: “Γεια σας, είμαι η Πάμελα Άντερσον και αν ενδιαφέρεστε για το μέλλον της Ελλάδας, ψηφίστε ΜέΡΑ25”. Το βίντεο είναι μόλις λίγα δευτερόλεπτα και καταλήγει με την όμορφη πρωταγωνίστρια να λέει “Είμαι με το Μέρα” στα Ελληνικά.

Η Πάμελα Άντερσον γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1967 στην πόλη Λέιντισμιθ (Ladysmith) της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά. Η μητέρα της Κάρολ Γκρόσκο ήταν σερβιτόρα και ο πατέρας της Μπάρι Άντερσον, θερμοϋδραυλικός. Ο προ-πάππους της, Juho Hyytiäinen, ήταν Φινλανδός, ο οποίος μετανάστευσε στις Η.Π.Α. το 1908, αλλάζοντας το επώνυμο του σε Άντερσον. Η Πάμελα Άντερσον έχει ρωσική καταγωγή από τη μεριά της μητέρας της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments