Video

Ηλίας Λογοθέτης: Μιλάει για τη ζωή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ηλίας Λογοθέτης: Μιλάει για τη ζωή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Ηλίας Λογοθέτης: Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» και μιλάει για τη ζωή και την καριέρα του.

Ηλίας Λογοθέτης: Στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» βρίσκεται ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σύζυγό του Μαρία Ζαχαρή, καθώς και για τον γιο του, Αλέξανδρο. Επιπλέον, κάνει τον δικό του απολογισμό και φιλοσοφεί για τον έρωτα και τη ζωή με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Επίσης, στο σημερινό «The 2Night Show» καλεσμένοι είναι και οι Κρατερός Κατσούλης και Στέλιος Κερασίδης.

Δείτε το trailer από το σημερινό «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Ηλίας Λογοθέτης

Ο Ηλίας Λογοθέτης είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1939 και μεγάλωσε στη Λευκάδα. Δεν σκεφτόταν να ακολουθήσει την υποκριτική, καθώς ελκυόταν περισσότερο από την όπερα σαν είδος. Σπούδασε και πήρε πτυχίο από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου. Με το θέατρο ήρθε σε επαφή μέσω του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, απ’ όπου αποφοίτησε το 1967 και πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1970, στο έργο «Βαβυλωνία».

Έγινε γνωστός κυρίως σε κωμικούς ρόλους από συμμετοχές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Το 2000 δέχτηκε τα θετικά σχόλια του Χάρολντ Πίντερ για την ερμηνεία του στο θεατρικό έργο «Νεκρή Ζώνη». Έχει συνεργαστεί με τους θιάσους Γιάννη Φέρτη-Ξένιας Καλογεροπούλου, Κάκιας Αναλυτή-Κώστα Ρηγόπουλου, Νίκου Ξανθόπουλου, Θανάση Βέγγου, Άγγελου Αντωνόπουλου-Μιράντας Κουνελάκη, με το Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου κ.ά. Συμμετείχε σε πολλά θεατρικά έργα στην τηλεόραση στο γνωστό «Θέατρο της Δευτέρας» (ΕΡΤ1). Έχει λάβει μέρος, επίσης, σε μουσικές παραστάσεις, όπως το αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ. Σύζυγός του είναι η Μαρία Ζαχαρή και γιος του ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και οι δύο ηθοποιοί.

Αναλυτικά οι παραστάσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει στο θέατρο: Νεφέλες, Όρνιθες, Πλούτος, Λυσιστράτη, Το Καλοκαίρι, Με το ίδιο μέτρο, Οιδίπους Τύραννος, Το τέλος του παιχνιδιού, Ο Επιθεωρητής, Σύστημα Φαμπρίτζι, Ένας τέλειος τζέντλεμαν, Οδός ευκαιρίας, Ερωτόκριτος, Βάτραχοι, Εφτά χρόνια φαγούρα, Η γυναίκα της χρονιάς, Έγκλημα και τιμωρία, Ένας ασήμαντος πόνος Το νου σου στην Αμέλια, Ξενοδοχείο ο Παράδεισος. Νεκρή ζώνη, Ο Επιστάτης, Το Μάθημα, Η Φαλακρή Τραγουδίστρια, Τίτος Ανδρόνικος, Οθέλλος, Βικτόρ ή Τα παιδιά στην εξουσία, Ξανθιά φράουλα, Παράξενο αρσενικό, Ρούμι, λεμόνι και λευκό κρασί, Λες κι ήταν χτες (μουσική παράσταση), Μαγεμένος Ύφαλος (ψηφιακή παράσταση κινουμένων σχεδίων).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments