Video

Κρατερός Κατσούλης: Μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περιπέτεια υγείας του

Κρατερός Κατσούλης: Μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περιπέτεια υγείας του
Κρατερός Κατσούλης: Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής βρίσκεται καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Κρατερός Κατσούλης: Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show» μιλάει απόψε ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρεται στην περιπέτεια υγείας που είχε αλλά και στη γυναίκα της ζωής του, Κατερίνα Καραβάτου. Παράλληλα, μιλάει και για το νέο του επαγγελματικό βήμα, το Modus Vivendi. Επίσης, στο σημερινό «The 2Night Show» καλεσμένοι είναι και οι Ηλίας Λογοθέτης και Στέλιος Κερασίδης.

Δείτε το trailer από το σημερινό «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Κρατερός Κατσούλης

Γεννήθηκε στην Γενεύη της Ελβετίας από γονείς Έλληνες μετανάστες, ενώ σε παιδική ηλικία ήρθε με τους γονείς πίσω στην Ελλάδα. Από μικρός ξεκίνησε να ασχολείται με τις τέχνες καθώς οι γονείς ασχολούνται με την γλυπτική και τη ζωγραφική. Σε ηλικία 9 ετών συμμετείχε στην παιδική ταινία Τα μουστάκια του ηλίου που προβλήθηκε στην ΕΡΤ, ενώ κάποια χρόνια μετά συμμετείχε στην παιδική εκπομπή Χιλιοποδαρούσα του Νίκου Πιλάβιου.

Το 1989 τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει στο Τμήμα Θεατρολογίας του ΑΠΘ ενώ παράλληλα σπούδαζε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου αποφοίτησε το 1994. Οι πρώτες του δουλειές ως ηθοποιός στην τηλεόραση ήταν στις σειρές Ξημερώνει και Βραδιάζει, Φάκελος Αμαζών, Η Εκτέλεση και Τμήμα Ηθών με μικρούς ρόλους. Ακολούθησαν οι συμμετοχές του σε σειρές όπως Η οργή των θεών, Στην κόψη του ξυραφιού ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός στο ρόλο του Νίκου Πετρόπουλου στη σειρά Πρόβα Νυφικού του Κώστα Κουτσομύτη.

Στον κινηματογράφο έχει λάβει μέρος σε ταινίες όπως Ηνίοχος, Black Out, Safe Sex, Μεταξύ Φίλων, Το έτερον ήμισυ κ.ά. Ακόμη ασχολείται με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών. Το 2011 παρουσίασε το talk show Ανδρικές Κουβέντες στον ΣΚΑΪ. Τις σεζόν 2014-2016 παρουσίασε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου Στα Καλά Καθούμενα στο epsilontv μαζί με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου. Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο Έτοιμο το πρωινό. Από τον Οκτώβριο του 2017 παρουσιάζει και πάλι μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου την πρωινή καθημερινή εκπομπή του STAR με τίτλο Στη Φωλιά των Κου Κου.

Ο Κρατερός Κατσούλης αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας πριν από περίπου ένα μήνα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το στούντιο της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», με προορισμό το νοσοκομείο. «Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας», είχε αναφέρει τότε η σύζυγος του, Κατερίνα Καραβάτου, στον αέρα της εκπομπής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments