Αθλητισμός

Μπόγρης – Αγραβάνης: Τα δεδομένα για το μέλλον τους στον Ολυμπιακό

Μπόγρης – Αγραβάνης: Τα δεδομένα για το μέλλον τους στον Ολυμπιακό
Μπόγρης - Αγραβάνης: Οι δύο Έλληνες μπασκετμπολίστες έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως προβλέπεται οψιόν αποδέσμευσης από πλευράς «ερυθρόλευκων».

Μπόγρης – Αγραβάνης: Ο Ολυμπιακός κατάφερε να απαλλαχθεί από τον Γιάνις Τίμα, ο οποίος από από το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου δεν ανήκει στους Ερυθρόλευκους. Ο Λετονός φόργουορντ δεσμεύονταν με κλειστό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, αλλά οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους, με τον Τίμα να υπογράφει στη Χίμκι.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, αλλά παράλληλα ασχολούνται με το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και τις ξεκαθαρίσεις. Μετά το τέλος στην υπόθεση Τίμα, σειρά παίρνουν αυτές των Γιώργου Μπόγρη και Δημήτρη Αγραβάνη.

Και οι δύο έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως προβλέπεται οψιόν αποδέσμευσης από πλευράς «ερυθρόλευκων», τη χρήση της οποίας έχουν δικαίωμα μέχρι τις 30 Ιουνίου και 5 Ιουλίου αντίστοιχα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιήσουν και θα επισημοποιήσουν τις αποφάσεις τους για τους δύο Έλληνες ψηλούς, οι οποίοι δύσκολα, εδώ που τα λέμε, θα μείνουν στον Πειραιά.

Ανακοινώνονται Έβανς και Κακλαμανάκης

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Τζέρεμι Έβανς που την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Νταρουσάφακα, ενώ κλεισμένος πρέπει να θεωρείται και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης από το Λαύριο για 3ο σέντερ, καθώς επιθυμία του Ντέιβιντ Μπλατ είναι να στελεχώσει με ένα αθλητικό 5άρι τις θέσεις στο “5” πίσω από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Χρονοδιάγραμμα υπάρχει και στο συμβόλαιο του Ζακ Λεντέι. Ο Ολυμπιακός καλείται μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου να αποφασίσει αν θα κρατήσει ή δεν θα ενεργοποιήσει τον όρο παραμονής (το πιθανότερο) στο συμβόλαιο του Αμερικανού.

Το ευχαριστώ του Τίμα στον Ολυμπιακό

Ο Γιάνις Τίμα με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακό, καθώς και τους καταπληκτικούς φιλάθλους του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε και εκείνη με τη σειράς της τον Γιάνις, στέλνοντας τις ευχές του για καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λετονού φόργουορντ:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον οργανισμό του Ολυμπιακού, για τον χρόνο που βρέθηκα μαζί σας, σας εύχομαι ότι καλύτερο στο μέλλον. Και για τους φιλάθλους- Είστε καταπληκτικοί!!! Συνεχίστε να στηρίζετε την ομάδα ό,τι και αν γίνει».

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε άμεσα:

«Ευχαριστούμε Γιάνις, Σου ευχόμαστε τα καλύτερα».

Γιάνις Τίμα: Ανακοινώθηκε από την Χίμκι

Μία ημέρα μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, ο Λετονός φόργουορντ ανακοινώθηκε επίσημα από την Κίμκι. «Ο Τίμα παραμένει στην Κίμκι. Σήμερα, ο Γιάνις υπέγραψε διετές συμβόλαιο», αναφέρει η ανάρτηση της ρωσικής ομάδας  στο twitter μετά τις υπογραφές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments