Nέα της αγοράς

Pamestoixima: Αρχίζουν τα νοκ άουτ στο Copa America με το Βραζιλία – Παραγουάη

Pamestoixima: Αρχίζουν τα νοκ άουτ στο Copa America με το Βραζιλία – Παραγουάη
Pamestoixima: Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του προημιτελικού του Copa America Βραζιλία-Παραγουάη.

Pamestoixima: Ξεκινούν τα νοκ άουτ παιχνίδια στο Copa America και η Βραζιλία θέλει να ρίξει στα σχοινιά την Παραγουάη. Στις 3:30 το πρωί της Παρασκευής γίνεται η σέντρα στον πρώτο προημιτελικό του Copa America Βραζιλία-Παραγουάη. Το Πόρτο Αλέγκρε έχει φορέσει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την πρόκριση της Βραζιλίας στα ημιτελικά. Η Παραγουάη θέλει να χαλάσει το πάρτι. Έβαλε δύσκολα στην Αργεντινή στη φάση των ομίλων. Θέλει να κάνει τη ζημιά και στη Βραζιλία.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του προημιτελικού του Copa America Βραζιλία-Παραγουάη.

Φαβορί για την πρόκριση, αλλά και για την κατάκτηση του Copa America, είναι η Βραζιλία. Προκρίθηκε άνετα, με δύο νίκες, μία ισοπαλία και 8-0 τέρματα. Έκανε επίδειξη δύναμης στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, συντρίβοντας με 5-0 το Περού. Η Παραγουάη μπήκε από το … παράθυρο στην οχτάδα χωρίς νίκη, με δύο βαθμούς, ως δεύτερη καλύτερη τρίτη. Την ευνόησε η ισοπαλία με 1-1 στον αγώνα του Ισημερινού με την Ιαπωνία. Ήρθε ισόπαλη 2-2 με το Κατάρ και 1-1 με την Αργεντινή και γνώρισε τη μοναδική της ήττα με 1-0 από την Κολομβία.

Το βράδυ της Παρασκευής (28/6, 22.00) η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, που προβλημάτισε κατά τη διάρκεια των τριών παιχνιδιών του Β’ ομίλου (τερμάτισε δεύτερη), έχει μια ευκαιρία για να ορθοποδήσει και να ανακτήσει τη χαμένη ψυχολογία της απέναντι στη φιλόδοξη και νεανική Βενεζουέλα (δεύτερη στον Α’ όμιλο), η οποία όμως δεν διαθέτει τη βαριά φανέλα και τα αστέρια της Αλμπισελέστε.

Το πιο δυνατό ζευγάρι των προημιτελικών θα αναμετρηθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/6, 02.00), οπότε η εντυπωσιακή Κολομβία των τριών σερί νικών (η μοναδική στη διοργάνωση με τρία στα τρία, τερμάτισε πρώτη στον Β’ όμιλο) θα βρει απέναντί της την κάτοχο των δύο τελευταίων τίτλων, Χιλή, που μπορεί να μη διαθέτει τη φρεσκάδα και το κίνητρο του 2015 και του 2016, αλλά έχει ένα σύνολο με μαχητικό πνεύμα και νοοτροπία νικητή.

Τέλος, η πρώτη του Γ’ ομίλου Ουρουγουάη των Σουάρες και Καβάνι θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου (29/6, 22.00) το αξιόλογο Περού που πέρασε ως καλύτερη τρίτη ομάδα από τον Α’ όμιλο.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

  • Βραζιλία – Παραγουάη (Παρασκευή 28/6, 03:30)
  • Βενεζουέλα – Αργεντινή (Παρασκευή 28/6, 22:00)
  • Κολομβία – Χιλή (Σάββατο 29/6, 02:00)
  • Ουρουγουάη- Περού (Σάββατο 29/6, 22:00)

Οι νικήτριες των δύο πρώτων αγώνων θα τεθούν αντιμέτωπες μεταξύ τους στον πρώτο ημιτελικό (Τετάρτη 3/7, 03:30) και οι νικήτριες των άλλων δύο, στον δεύτερο (Πέμπτη 4/7, 03:30).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments