Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (27/6/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (27/6/19)
Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δείτε τι επιφυλάσσει η μέρα.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δείτε τι επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα για όλους τους… εκπροσώπους του ζωδιακού.

  • ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα σου ξεκινά με τρελές ταχύτητες, διάθεση για καλές στιγμές, αίσθηση πως έχεις πετάξει από πάνω σου ένα βάρος ίσο με τριώροφη πολυκατοικία. Καθώς θα βραδιάζει προσέθεσε στην διάθεση σου πείσμα και ένταση σε θερμοκρασίες υψικαμίνου. Δεν θα βαρεθείς τουλάχιστον…

  • ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Όσο περισσότερο αντιστέκεσαι στις αλλαγές και τη φυσική φθορά των σχέσεων, τόσο λιγότερο αισθάνεσαι. Μόνο η αγάπη υπερβαίνει το χρόνο και για να αγαπηθείς πρέπει να μάθεις να αφήνεις και να αφήνεσαι. Αυτές τις μέρες ξέχνα το πριν και εστίασε στο τώρα.

  • ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Όλα επιτρέπονται στο παιχνίδι της καριέρας. Και να αλλάξεις απόψεις, αλλά και να τις επιβάλλεις. Και να εκμεταλλευθείς ευκαιρίες, αλλά και να τις αρπάξεις με το έτσι θέλω από άλλους/ες. Αυτές τις μέρες στη εργασία σου ισχύει το: ο θάνατος σου, η ζωή μου. Και φυσικά κανείς δεν θέλει να είναι με τους πεθαμένους. Με εννοείς;

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (27/6/19)

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν και μέχρι το μεσημέρι είναι μεγάλη η πιθανότητα να κουβαλάς μαζί σου όπου πας τα εργασιακά σου άγχη, τουλάχιστον μπορείς να χαμογελάσεις που το βράδυ σε βρίσκει με διάθεση να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να εισπνεύσεις καθαρό αέρα!

  • ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η αίσθηση ελευθερίας και διάθεσης να γεμίσεις το μυαλό σου με εικόνες, ανθρώπους, φωνές, οσμές και χαμόγελα είναι τόσο έκδηλη πάνω σου όλο το πρωί που σχεδόν σε τρομάζει. Όσο για το βράδυ, γιατί η διάθεση σου να θυμίζει τόσο πολύ βράδυ Κυριακής ρε γαμώτο;

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δεν είναι ότι εντελώς ξαφνικά συνειδητοποιείς πως έχεις οικονομικά προβλήματα. Όμως σήμερα μοιάζουν να γιγαντώνονται και μαζί τους η ψυχολογική πίεση που αισθάνεσαι να σε πνίγει. Έχεις δύο λύσεις: 1) Δουλεύεις συνεχώς για να μην σκέφτεσαι, 2) συναναστρέφεσαι με φίλους/ες και απλά ξεχνιέσαι.

  • ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα βάλεις επιτέλους μια ταφόπλακα στο παλιό σου εαυτό που προσπαθούσε να παίξει τον Ιησού στους ερωτικά τυφλούς. Μόνο έτσι θα καταλάβεις πως έχεις μια μόνο ζωή και αυτή είναι πολύ μικρή για να την ξοδεύεις σε συναισθηματικές αποστολές αυτοκτονίας.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (27/6/19)

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτές τις μέρες αυτό το συναίσθημα πως έχεις ένα σκασμό ταλέντα, ενέργεια και μυαλό που οπουδήποτε άλλου θα σου απέδιδαν τουλάχιστον αρκετά για να ζεις άνετα. Όμως στο εδώ και τώρα της ζωής σου νιώθεις πως ποτέ δεν θα πάρεις οικονομικά όσα σου αξίζουν. Ναι, κάποιοι αυτό θα το έλεγαν και παρόρμηση να τα κάνεις όλα λαμπόγυαλο στη ζωή και τις σχέσεις σου. Πρόσεχε!

  • ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ναι, έχει ξυπνήσει η διάθεση σου για έρωτα, φλερτ και έξαψη. Ναι, πιθανόν έχεις βολιδοσκοπήσει ήδη τους πιθανούς σου στόχους. Ναι, σήμερα το πρόσωπο σου μοιάζει με λαμπρό προβολέα που μαγνητίζει πάνω του κάθε λογής πεταλούδες. (ΥΓ: Αν αυτό που ψάχνεις είναι παρέα της μιας νύχτας, ακόμη καλύτερα!)

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το τελευταίο καιρό, εντελώς ανεξήγητα, η αντίληψη σου έχει διευρυνθεί τόσο ώστε αντιλαμβάνεσαι πολύ περισσότερα μηνύματα από το περιβάλλον σου. Κρυφές συζητήσεις και συμμαχίες, ένοχα ή παράξενα βλέμματα στον εργασιακό σου χώρο ή μέσα στην οικογένεια. Πολλά μυστικά…

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ξυπνά η διάθεση σου για νέα ερεθίσματα, ανεξερεύνητους τόπους και καινούργια πνευματικά και συναισθηματικά τοπία. Ζω σημαίνει ταξιδεύω και αυτό πρέπει να κάνεις όλο το επόμενο διάστημα. Κάθε προορισμός (γεωγραφικός ή πνευματικός) ένας νέος ορίζοντας! Κάθε γνωριμία ένας νεογέννητος κόσμος!

  • ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η αισιοδοξία αυτών των ημερών ηχεί δυνατά σαν μελωδία από φιλαρμονική ορχήστρα. Οι νότες της λένε πως η ασφάλεια δεν κρύβεται σε μια πραγματικότητα χωρίς προκλήσεις, εμπόδια και αλλαγές, αλλά στην ανάπτυξη της ικανότητας να ξεπερνάς όλα τα παραπάνω. Πρόσεξε τι λέω! Να ξεπερνάς, όχι να αντιστέκεσαι. Τίποτα στάσιμο στη ζωή σου πια…

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments