Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Πέμπτη (27/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Πέμπτη (27/6/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (27/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (27/6/19).

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

  • κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Κριέ, είναι ώρα για διασκέδαση! Είστε το αστέρι της βραδιάς και όλοι θα σας παρακολουθούν. Θα λάμπετε από ζωντάνια και αυτοπεποίθηση και θα περάσετε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

  • κάρτα ταρώ: ο μάγος

Ταύρε, είστε σε θέση να κάνετε ό, τι επιθυμείτε με το μέλλον σας. Αν θέλετε να είστε στο προσκήνιο ενός πάρτι, τότε μπορείτε να το καταφέρετε. Αν θέλετε να χορέψετε με έναν καυτό τύπο, κάντε το. Μπορείτε να κάνετε τις επιθυμίες σας, πραγματικότητα.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

  • κάρτα ταρώ : θάνατος

Ίσως σκεφτήκατε ότι έχετε βρει την αληθινή αγάπη, αλλά τώρα αυτό το πρόσωπο δείχνει τα αληθινά χρώματα του. Πρέπει να διαλύσετε γρήγορα αυτή τη σχέση, επειδή κάποιος καλύτερος πρόκειται να έρθει σύντομα.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

  • κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Καρκίνε, πρόκειται να συναντήσετε τον άνθρωπο για τον οποίο θα νιώσετε βαθιά συναισθήματα. Μπορεί να είναι κάποιος γνωστός, κάποιος που τον συναντάτε καθημερινά στο δρόμο για τη δουλειά σας….ή ένας εντελώς ξένος. Πάρτε το προβάδισμα και προσεγγίστε αυτό το άτομο που μπορείτε απλά να ανακαλύψετε στην πορεία, πως είναι ιδανικός για σας.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

  • κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Είσαστε έτοιμοι να γίνετε γονείς. Αυτό το μωρό θα φέρει μεγάλη χαρά στην οικογένειά σας! Τόσο μεγάλη που δε θα το φαντάζεστε. Η αγάπη σας για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο, θα είναι βαθύτερη από οτιδήποτε έχετε αισθανθεί μέχρι τώρα.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο μάγος

Είσαστε ο άνθρωπος που φτιάχνει μόνος του το δικό του πεπρωμένο. Αν είστε έτοιμοι να παντρευτείτε την αδελφή ψυχή σας, προχωρήστε και κάντε εσείς την πρόταση. Δε χρειάζεται πάντα ν’ ακολουθούμε τις παραδόσεις. Έτσι λοιπόν, πάρτε το μέλλον της σχέσης σας, στα χέρια σας.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

  • κάρτα ταρώ : η κρίση

Μπορεί να έχετε αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας, αλλά είναι πάνω από τη σχέση σας. Πρέπει να αποφασίσετε αν αξίζει να συνεχιστούν αυτές οι διαμάχες ή αν έχουν την δύναμη, να καταστρέψουν τη σχέση σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε και μπορείτε να διαπιστώσετε ότι αυτά τα μικρά καβγαδάκια, δεν αξίζουν τον κόπο.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Σκορπιέ, θα νιώσετε μια αλλαγή στη σχέση σας. Μπορεί να μην ξέρετε το γιατί ή το πώς…. αλλά θα το αισθανθείτε. Έτσι παραμείνετε δυνατοί και παρακολουθείστε στενά, οποιαδήποτε καταιγίδα προσπαθεί να βυθίσει το «σκάφος σας».

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : θάνατος

Το σύμπαν σας άνοιξε μια άλλη μια πόρτα που θα μπορέσετε να την περάσετε μαζί με το σύντροφό σας, σαν ζευγάρι. Μπορεί να είναι ένα νέο πρόγραμμα εργασίας, μια κίνηση, ή οτιδήποτε άλλο…. αλλά θα το κάνετε μαζί.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Αιγόκερε, περνάτε δύσκολα όταν βγαίνετε να διασκεδάσετε. Συναντάτε μερικούς ανθρώπους που πραγματικά σας απωθούν! Αλλά υπάρχει εκείνος ο ενδιαφέρον τύπος, που σας τράβηξε την προσοχή. Πηγαίνετε, μιλήστε με αυτό το άτομο και δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία στην ευτυχία.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : η δύναμη

Υδροχόε, ίσως δυσκολεύεστε να κάνετε κάποιον να σας παρατηρήσει. Εσείς είσαστε πάντα αυτοί που παραβλέπετε ή απορρίπτετε…. αλλά μην παραιτηθείτε. Είστε αρκετά ισχυροί για να εξασφαλίσετε ότι η υπομονή σας θ’ αξίζει τον κόπο τελικά. Γιατί θα βρείτε εκείνο τον ιδιαίτερο τύπο, που θα σας κάνει να τρέμετε, μόνο που θα τον κοιτάτε.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

  • κάρτα ταρώ : οι εραστές

Θα ανοιχτείτε και θα προσπαθήσετε να γίνετε όσο πιο επικοινωνιακοί γίνεται, για να βρείτε έναν εραστή σε αυτή την εκδήλωση. Είστε έτοιμοι ακόμη και για μια ερωτική βραδιά ή για μια σύντομη περιπέτεια, επειδή δε θέλετε ν’ αναλάβετε καμία ευθύνη απέναντι στον εραστή σας. Εμπρός λοιπόν… 27πηγαίνετε και διασκεδάστε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments