Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό

Ρούμπεν Σεμέδο: Τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ πριν τον Ολυμπιακό
Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Πορτογάλος ήταν στην λίστα του ΠΑΟΚ πριν καταλήξει τελικά στον Ολυμπιακό.

Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Ολυμπιακός για μεγάλο χρονικό διάστημα έψαχνε τον εκλεκτό του για το κέντρο της άμυνας. Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποτελούσε τον πρώτο στόχο του Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη μέρα. Ωστόσο η περίπτωση του δεν ήταν εύκολη και πέρασε από 40 κύματα. Οι Πειραιώτες έκαναν κίνηση και έδειχναν να έχουν κλεισμένο τον ποδοσφαιριστή, αλλά τότε υπήρξε μια πληροφορία ότι η μεταγραφή έχει “χαλάσει”. Τελικά τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και ο παίκτης έγινε μέλος των Πειραιωτών.

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα το όνομα του Σεμέδο να έπαιζε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ωστόσο άλλη μια Ελληνική ομάδα παρακολουθούσε την περίπτωση του. Σύμφωνα με το Sporitme αυτή είναι ο ΠΑΟΚ. Εκείνη την περίοδο ο Βαρέλα δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές και οι άνθρωποι της ομάδας έψαχναν για έναν σέντερ μπακ που θα μπορούσε να καλύψει αυτό το κενό. Τελικά ο παίκτης του “δικεφάλου” είπε το “ναι” και η περίπτωση του Σεμέδο δεν προχώρησε παραπάνω.

Ρούμπεν Σεμέδο στα “ερυθρόλευκα”

Πριν λίγες μέρες ο έμπειρος σέντερ μπακ ήρθε στη χώρα μας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Μόλις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο Πορτογάλος δεν έκρυψε τη χώρα του για το αίσιο τέλος της υπόθεσης.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Ήθελα έναν σύλλογο που να κερδίζει τίτλους και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ο Ποντένσε είναι καλός φίλος και καλός παίκτης. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και περιμένω και την ομάδα να με βοηθήσει για να γίνω καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος. Περιμένω να κερδίσουμε τους περισσότερους από τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε στη χρονιά. Όλοι οι παίκτες θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα και ελπίζω να χαμογελάμε στο τέλος της σεζόν”, ήταν τα λόγια του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε από τα ταμεία του 4.5 εκατομμύρια, τα οποία όμως δεν θα πάνε όλα στην Βιγιαρεάλ. Οι Ισπανοί από αυτά τα λεφτά θα βάλουν στα ταμεία τους 3.6 εκατομμύρια, ενώ τα 900.000 θα τα λάβει η Σπόρτινγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments