Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Παρασκευή (28/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Παρασκευή (28/6/19)
Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (28/6/19).

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές ταρώ για όλα τα ζώδια σήμεραΠαρασκευή (28/6/19).

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

 • κάρτα ταρώ: βασίλισσα των ξιφών

Είστε συγκρατημένοι γιατί ελπίζετε πως έτσι θα απελευθερωθείτε… και σκέφτεστε ότι είναι αδύνατο να τα καταφέρετε.Παραδώστε τον εαυτό σας στο σύμπαν…. και αυτό που θέλετε, θα έρθει φυσικά. Η λήψη χρόνου μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε την ένταση, τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και στις άλλες σχέσεις της ζωής σας, όπου υπάρχει άγχος.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

 • κάρτα ταρώ: 3 των πεντάκτινων

Υπάρχει ένα αντιστάθμισμα τελειότητας γύρω σας σήμερα! Και μπορεί να διαπιστώσετε, ότι αρχίζετε να βρίσκετε τη θέση σας στον κόσμο, επειδή η ζωή διορθώνεται από μόνη της. Μπορεί να υπάρχει μια ένταση που τη νιώθετε έντονα, όταν βάζετε τον εαυτό σας πάνω από τους άλλους! Αλλά αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να αρχίσετε να βλέπετε την αξία σας.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

 • κάρτα ταρώ: η κρίση

Η καρδιά σας είναι καθαρή και έτοιμη για αγάπη. Μείνετε πιστοί σε ένα όνειρο που είναι όμορφο και τόσο πραγματικό…. που μπορείτε να το δείτε στο μυαλό σας.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

 • κάρτα ταρώ : δύναμη

Απελευθερωθείτε από ένα πρόβλημα, και γιορτάστε την όμορφη ζωή σας με ανθρώπους που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε. Να ξέρετε πως είστε από τα άτομα, που τους αξίζει ν’ απολαύσουν τα όμορφα πράγματα στη ζωή!

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

 • κάρτα ταρώ: 5 των ξιφών

Μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή ή σε κάποιον άλλο τομέα της ζωής σας με τον οποίο είσαστε παθιασμένοι, διαφαίνεται στον ορίζοντα. Κυνηγήστε αυτό που θέλετε στη ζωή σας και βρείτε την επιτυχία που χρειάζεστε.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

 • κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Ποιες είναι οι προθέσεις σας σε ό,τι αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις; Μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή ένα όραμα, που αφορά το μέλλον σας. Δημιουργήστε ένα ευρύ φάσμα γνωριμιών και γίνετε δοτικοί στις σχέσεις σας, γιατί θα έχετε την ίδια ανταπόκριση και από τους άλλους.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

 • κάρτα ταρώ : η κρίση

Ένας φύλακας άγγελος προστατεύει την πορεία σας, και τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται. Υπήρχαν κάποια προβλήματα στη σχέση σας ή μια δύσκολη οικογενειακή υπόθεση είχε γίνει περίπλοκη, για κάποιο χρονικό διάστημα.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

 • κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων

Οι άνθρωποι σας θεωρούν επιτυχημένους. Εσείς όμως το πιστεύετε αυτό, για τον εαυτό σας; Αγαπήστε τον εαυτό σας, για το ποιοι είστε τώρα. Αυτό λέγεται αυτοπεποίθηση…. και είναι ελκυστική! Αντλεί μάλιστα θετική ενέργεια για εσάς και επεκτείνεται και στις σχέσεις σας!

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

 • κάρτα ταρώ : εγκράτεια

Η καρδιά σας ξυπνά καθώς συναντάτε έναν νέο εραστή ή φίλο που καταλαβαίνει την καρδιά σας. Ο ρομαντισμός εξελίσσεται…και θα μπορούσατε να εστιάσετε περισσότερο και να εμπλακείτε.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

 • κάρτα ταρώ : βασιλιάς των πεντάκτινων

Αντιλαμβάνεστε τι θέλετε και τι μπορεί να γίνει πραγματικότητα για σας. Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε πάντα κάτω από τα φώτα, για να σας προσέξει το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας! Να είστε ο εαυτός σας.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

 • κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων

Η ελευθερία έρχεται σε εσάς μέσα από φιλίες, εμπειρίες ζωής και επαφή με τη φύση. Εκεί που βάζετε την ενέργειά σας, εκεί μπορεί να γίνει και το βήμα για την επιτυχία σας.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

 • κάρτα ταρώ : 4 των κυπέλλων

Φροντίστε να είστε επικεντρωμένοι. Μπορεί να θέλετε να δείξετε υπεροχή για να σας προσέξει ο εραστής σας. Καλύτερα όμως, βρείτε τί είναι αυτό που σας γεμίζει, και χτίστε πάνω του, τη ζωή σας. Ο έρωτας ρέει εύκολα στην καρδιά…. που είναι ήδη γεμάτη από έρωτα.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments