Αθλητισμός

Μάσιμο Καρέρα: Υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Μάσιμο Καρέρα: Υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Μάσιμο Καρέρα: Το όνομα του Ιταλού τεχνικού "παίζει" για τον πάγκο του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα Ρωσικά ΜΜΕ.

Μάσιμο Καρέρα: Ο ΠΑΟΚ έχει μπει από χθες σε αναζήτηση τεχνικού. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου πήρε την απόφαση να αποχωρήσει με την έναρξη της προετοιμασίας και ενώ υπάρχει στον ορίζοντα η συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι του “δικεφάλου” δεν ήταν έτοιμοι για τη διάδοχη κατάσταση. Αυτό γιατί η απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού έγινε γνωστή την τελευταία στιγμή. Από τη στιγμή που μαθεύτηκε ότι ο πάγκος των πρωταθλητών είναι “ορφανός” ξεκίνησαν πολλά σενάρια. Ένα από αυτά ήθελε τον Πάμπλο Γκαρσία να αναλαμβάνει την πρώτη ομάδα.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μπει στη διαδικασία να επιλέξει έναν προπονητή χωρίς εμπειρία. Μπορεί ο Πάμπλο Γκαρσία να έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στα τμήματα υποδομής, ωστόσο δεν έχει προπονήσει ποτέ ομάδα σε επίπεδο ανδρών. Αυτό οδηγεί τους “ασπρόμαυρους” να εξετάσουν άλλες περιπτώσεις. Τις επόμενες μέρες ακουστούν και θα προταθούν πολλοί προπονητές και οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να βρουν τον κατάλληλο.

Οι Ρώσοι βάζουν στο παιχνίδι τον Μάσιμο Καρέρα

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα σενάριο που αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει μια καλή περίπτωση τεχνικού από το Ρωσικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ η ομάδα της Θεσσαλονίκης φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Μάσιμο Καρέρα. Πρόκειται για τον Ιταλό προπονητή που μέχρι πριν από κάποιους μήνες καθόταν στον πάγκο της Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο πρώην τεχνικός της Σπαρτάκ Μόσχας, μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο Ιταλός είναι μέσα στις σκέψεις του ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Ο 55χρονος τεχνικός είναι πρώην προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας, όπου ο Δικέφαλος κοντραρίστηκε πέρυσι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και είναι ελεύθερος, καθώς απολύθηκε τον Οκτώβριο του 2018.

Στα χρόνια που, ο Μάσιμο Καρέρα έμεινε στην Σπαρτάκ κατέκτησε να πρωτάθλημα και ένα super bowl Ρωσίας. Παράλληλα είχε παρουσία στο τεχνικό τιμ της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, ενώ νωρίτερα βρέθηκε και στα τμήματα υποδομής της «Μεγάλης Κυρίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments